מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייי...אנג'ל28/11/2007
הבעיה שלי היא כזאת:
אני בחורה בת 16.. לא כל כך יפה... וגם בחורה לא רגילה..
אין לי ביטחון עצמי!! בכלל!! ואני תמיד ה"נפגעת" בקשרים שיש לי עם בנים.. לפני כשבועיים התעניין בי בחור שאני מכירה ודיברנו הכרנו קצת אבל פתאום הוא לא מכיר אותי ולא מדבר איתי יותר ולא שולח לי הודעות ואני כמו מפגרת השלתי את עצמי ונסחפתי עם עצמי!! גם לפני שנה הייתי מאוהבת במישהו ואחרי שהגשגתי אותו גרמתי לו לזרוק אותי ואני שוב נפגעתי..
לכל החברות שלי יש קשרים עם בנים או שיש להן חברים ורק בי אף אחד לא מתעניין... אני נחשבת כזולה ואחת שזורמת.. לפחות ככה אני חושבת.. כי אני תמיד נסחפת על שיחות כאלה עם בנים למרות שאני לא רוצה להיסחף ולמרות שאני יודעת שזה לא בסדר.. אני חושבת שאם לא אדבר איתו על סקס או אם לא אעשה איתו משהו אז הוא יברח ולא ירצה אותי אז אני עושה את זה! למרות שאני לא רוצה! הגעתי למצב שאני יודעת שאף אחד לא יסתכל עליי ואף אחד לא יאהב אותי! כי אני זולה ולא בחורה שבחורים רוצים!!! אחרי כל פגיעה כזאת הביטחון שלי יורד עוד יותר ואני מתעצבנת על כולם ללא סיבהה.. נמאס לי להיות כזאת בחורה שבחורים רוצים ממנה רק דבר אחד! אני מנסה לשנות את זה אבל תמיד נופלת שוב ושובב!! אני חייבת לציין שאני בתולה ואני לא נסחפת יותר מדיי עם בחורים אבל עצם העובדה שאני כן עושה משהו שקשור לזה פוגעת ביי וזה מעצבןן ואני כל כך רוצה לשנות את זה ואני לא מצליחהה!!! :(
תעזרי לי בבקשהה!!! אני נואשת!! :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אנג'ל
ענת זפרני05/12/2007כמה יפה את כותבת על הבילבול בין אהבה למין.
אני מבינה שאת מאוד רוצה חבר
מותר לך
את בדיוק בגיל המתאים לאהבה וכל מה שמתלווה לה
אבל
בדרך את מאבדת את הכבוד
כי מרוב שאת רוצה את משתדלת מדי - ואז לא "סופרים"אותך!
אז תראי,
אני חושבת שאת צריכה לשנות את הסוויצ' בראש
ולקבל החלטה שזהו! החל מהיום את משנה את הדרך שבה את מתקשרת עם בנים ובכלל
ואת מחליטה בדיוק איך וכמה את מוכנה לתת מעצמך ולמי
ולא לזוז מילימטר בפגישה הבאה שלך עם הבחור אפילו לא מילימטר ממה שהחלטת
תהיי גאה בעצמך מאוד
אבל את חייבת לכתוב לעצמך מה את לא מוכנה ומה כן כדי ש"רשימת המכולת" הזו תשב לך טוב טוב בראש
תדמית - אפשר לשנות
כתבי לי
בהצלחה!!
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובה נפלאה
אנג'ל07/12/2007גרמת לי לחשוב יותר על איך שאני..
אני בהחלט הולכת לשנות את הגישה שלי עם בנים.
מקווה לטוב. אכתוב לך בהמשך.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)