מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת לדעת....חלי28/11/2007
בתי בגיל ההתבגרות (15) מתמרדת קצת לא הילד של אמא שתמיד היתה איתי פתאום נהייתה מרוחקת ונמצאת כל היום במחשב אני מודה שמעגל החברתי שלה גדול ויש לה המון חברות וידידים כל פעם שאני חולפת או כנסת לחדר היא מיד מעבירה מסך ובודקת אם אני מסתכלת למחשב.
השאלה שלי האם אנייכולה לעשות במחשב בדיקה היסטרית של כל האתרים שהיא גולשת בהם כולל מסנג'ר?
אודה לך אם תדריכי אותי איך לנהוג איתה ואיך להסביר לי בפרוטרות איך להגיע להיסטוריה של האתרים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטיות
ענת זפרני05/12/2007אני בעד תקשורת גלויה
כלומר, שהבת שלך תהיה מודעת מבפנים לסכנות של האינטרנט וכל היתר -שלה!
אם את לא בוטחת בה אולי שווה לבדוק מה קורה אצלה פנימה ולא רק "לרגל" כי כשהם רוצים להסתיר - הם מסתירים.
יש המון מדריכי מחשבים שמגיעים הביתה ומלמדים את ההורים על גלישה בטוחה באינטרנט אני מצרפת טלפון של בחור מקסים שנותן הסבר מקיף ברמת "שיעור פרטי" כולל היסטוריה את מוזמנת להעזר בו
בכל מקרה, נסי לשבת עם בתך לשיחה פתוחה תשתפי אותה בחששות שלך ותשמעי אותה אולי, הכל בסדר והיא בסך הכל עוברת את התהליך (שקשה לנו ההורים) עוף גוזל?!
בהצלחה
בני - 050-7203365 מדריך מחשבים
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)