מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזזזזזרה דחוף !!!!!!!!!!חסויה03/11/2010
פעם כשחבר שלי הייתה אצלי ואז היינו במחשב ( יש לנו מחשב אחד בכל הבית ) אז ראיתי שיש במועדפים סרטונים כחולים והם של אבא שלי בטוח כי אני בת יחידה ...
חשבתי שהחברה שלי לא תשים לב אבל היא שאלה אותי מה זה ...
מאוד התביישתי ואמרתילה שזה סתם איזה משחק שלי...
וגם כשתמיד הייתי בבריכה אבא שלי תמיד היה אומר לי איזה יפה את , ויזה גוף יפה יש לך , ולפעמים הוא הי נוגע בי בתחת או סתם מלטף אותי והייתי אומר לו 'אבא ! , די ! ' או משו כאילו לא צועקת אלא כאילו מתוך פאדיחות
לפנ כמה ימים חיפשתי את המצלמה בארון של ההורים שלי ואז פתאם איתי מדף עם מלא צעצועי מין כמו : הדבר הזה שהוא בצורת איבר המין של הבנים , חומר כזה בתוך קופסא , קונדומים ועוד מלא מלא מלא מלא מלא קלטות מין !!!!!!!! אני לא מכירה חלק מהדברים ואני גם לא יודת אם יש עוד כי זה היה מכסה בבגדים וכבר נגעלתי אז לא חיפשתי עוד ...
וכאילו זה אבא שלי והוא רואה את זה וגם אמא שלי , זהההורים לי ואני גרה איתם ואני יודעת שגם להם יש חיי מין ואבל הם לא יכלו להסתפק ביחסי מין וזהו ?? וגם כב שמעתי אותם מקיימים יחסי מין ,.
אני מרגישה שזה כל החייםשלהם - מין -
אנילא יכולה להתכל עליהם כב ולחשוב שיש להם דברים כאלו , הם ההוריםשלי .,.....
אוף , כבר נמאס לי מאבאשלי החרמן והסוטה הזה כמו שאני מכירה אותו בטוח הוא קנה את ל זה ושכנע את אמא שלי או משו ............
מה כב אפשרלעשות בקשר לאבבבבבבא שלי הסוטה שנוגע בי ואומר לישאני יפה ושיש לי גוף יפה ושעושה אכל הדברים האאאאאאלה ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזזזזזרה דחוף !!!!!!!!!! - תגובה
שלי ורדי03/11/2010היי בר,
אני רוצה לחלק את התשובה שלי אלייך:
קודם כל את צודקת בהחלט כשאת מרגישה כך כשאת נחשפת בעל כורחך לחיי המין של הורייך, ולהעדפות המיניות שלהם כמו אביזרי מין וכו'. ילד צריך גבולות בין הוריו לבינו בנושאים האלה ולך יש את האנסטיקטים הבריאים לבקש גבולות אלה ולהתקומם כאשר ההורים לא שומרים עליהם. אך עצם השימוש באביזרי מין והצפיה בסרטים למיניהם לא עושה אותם סוטים... מבוגרים רבים משתמשים ביצירתייות להנאתם, במיוחד אחרי שנים רבות של נישואין. נדמה לי שלהורייך חיי נישואין טובים. זו נקודה חיובית בהחלט...
חשוב לי להדגיש שמחוץ ליחסי מין הם יכולים להיות האנשים הכי נורמאילים שיש, יחסי מין זה תחום פרטי, נפרד בו הפנטזיות מתממשות כשלעתים קרובות יש מודעות גבוהה אצל אנשים כי בתחומים הלא מיניים הם יתנהגו באופן שונה לגמרי.
אני לא יודעת בת כמה את, אני מקווה שאחרי כמה שנים טובות תראי את הדברים מעט אחרת.
אני מבינה אותך על עצם אי שמירת גבולות, במיוחד מדאיג אותי שאביך נוגע בך , אני לא בטוחה האם זו הטרדה מינית אך הוא חוצה גבול...
אני מציעה לך להגיד לו חד משמעית מול אימך שזה מפריע לך גם כל ההערות שלו על הגוף שלך. הטרדה מינית אינה מסתכמת רק במגע גופני אך עצם השדר המיני כלפייך עלול לגרום לך לאי נוחות וסוג של מצוקה כמו הטרדה מינית. תגידי לו שיפסיק להסתכל כך כי מביך ואבא לא אמור להסתכל בצורה כזו צריכה להיות אסרטיביות בעניין הזה מצידך.
עצם העובדה שאינו טורח למחוק את הסרטים הכחולים מהמחשב ולשמור עלייך שלא תיחשפי אליהם, מראה על חוסר התחשבות, חוסר רגישות וחוור מודעות לגבי מה מתאים בגבולות בין הורים לילדים וחוסר התחשבות בך. לא לדבר על הפאדיחות מול החברים שלך...
אני מציעה לך שאם הנגיעות תימשכנה והמצב יהיה יותר גרוע, להגיד לו שתספרי
למישהו מחוץ למשפחה. אם הוא נוגע בך בתחת, זה חמור מאד.
בחצית הגבולות אני רואה את הקושי הגדול. הורייך יכולים להיות מיניים מאד, יצירתיים אפילו חרמנים.. כפי שאת אומרתאך הם צריכים לעשות הכל שלא תחשפי לתחום הזה של חייהם. כאן הם מפשלים.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)