מה צריך לעשות?(עזרה)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה צריך לעשות?(עזרה)
    אנונימי
    28/11/2007

טוב.. אז.. סיפור ארוך ומסובך הייתי מעוניינת לקבל עצה על איך להתנהג ומה לעשות בהמשך.
    אני מכירה מישהו בערך שנתיים וחצי. בהתחלה התחלנו בתור ידידים ולאט לאט הענינים התגלגלו והפכנו לזוג, היינו חברים בערך חודשיים האהבה מבחינתי הייתה גדולה ואמיתית, מבחינתו זה לא היה ניראה כך, הוא היה יותר מידי שקוע בעצמו למרות שתמיד אמר והראה לסביבה שהכל מעולה בנינו. למרות שלא הייתי מרוצה ממה שהיה בנינו המשכתי בקשר שבמהלכו לא התרחש דבר בנינו מלבד נשיקות רגילות, הוא מצידו תמיד שידר שלא מפריע לו והוא לא דורש יותר! אחרי חודשיים הוא החליט שזה ניגמר וניפרד ממני ללא סיבה ברורה.
    (אגב הבחור גדול ממני בשנתיים-17.5)
    עכשיו אחרי שנה אני מרגישה שקשה לי ליצור קשר אחר עם מישהו מהסיבה שתמיד אני "רואה" אותי אותו, לפני חודשיים בערך החלטתי שאין לי מה להפסיד ואני צריכה לדבר איתו (לאחר הפרידה התרחקנו מעט אבל נשארנו ידידים), סיפרתי לו את האמת במעוות בשביל לא להרגיש "מושפלת" , ואמרתי שבזמן האחרון אני מרגישה שחוזרים לי הרגשות כלפיו והייתי שמחה לדעת אם נישאר משהו אצלו-הוא לא החזיר תשובה מדוייקת, אבל הבנתי מחבר טוב שלו שהוא התלבט מאוד בקשר לזה.
    כמו שידוע לך המורים שובתים מה שגרם לי להתרחק מאוד מהבחור ולא דיברתי איתו או יצרתי שום קשר איתו במשך זמן ממושך ואני חושבת שזה מה שגרם לו בשבועיים האחרונים לנסות להתקרב אליי. הוא ניסה להיות בקירבתי, לזום שיחות, אולי אפילו לגעת בי פה ושם ( ממש לא בקטע של הטרדה) והזמין אותי אליו לבית.
    עכשיו נשאלת השאלה, מה לעשות?
    מצד אחד אני רואה ואפילו שומעת מחברות שאחרי תקופה שאני לא מתייחסת או מביעה איזשהו רצון לקרבה הוא ניזכר שאני קיימת כמובן בגלל שהוא מרגיש שהוא מאבד אותי.(להביע התעניינות? להתעלם? לתת לו לנסות בעצמו?)
    ומצד שני אני יכולה להחמיץ הזדמנות להתחיל קשר מחודש עם מישהו שמאוד יקר לי.
    אשמח לקבל תשובה בקרוב
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה צריך לעשות?(עזרה)

הוספת תגובה

• לבדוק

ענת זפרני
    05/12/2007

האם את מזהה רצינות אמיתית בהלבטות? אם כן
    לכי על זה!!
    מאוד יכול להיות שגם הוא מחפש קשר ולא בטוח
    תני לעצמך זמן בערך עד פורים כדי להחליט סופית אם זה כן או לא .
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו