יש בעיה לבני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש בעיה לבני
    יהודית
    07/11/2010

שלום רב

אני נשואה ואם לבת בגיל 18 ובן בגיל 12. יש לי בעיה עם הבן שלי שיש לו בעיה בחברה. הוא לא מקובל היום הוא בכה ואמר לי שאין לו אף אחד הוא בדרך כלל ילד מלא שמחת חיים , הוא חי במשפחה שההורים ואחותו והסבים ודודים כולם אוהבים אותו והוא מקבל המון תשומת לב. היום הוא אמר לי שאין לו חברים בכיתה, אנחנו ערים לבעיה שלו שהוא ילד עם פחדים, אין לו ביטחון עצמי ואני מאוד דואגת לו. למרות שאני כל הזמן וגם בעלי מעודדים אותו שלא יפחד מאף אחד ולא ישים לב . ואם מישהו צוחק עליו שהוא יצחק עליו בחזרה. יש לו בעיה שהוא גם שמן. אציין שהבית שלנו שבו אנחנו 4 נפשות אנחנו ידענו מריבות ומתח במשך שנים בינינו . ובעלי אומר שהבן שלנו די מושפע מזה וששהבית שלנו צריך להיות רגוע. אציין שהוא התחיל טיפול אצל פסיכולוג אבל לאחר כאיזה 8 פגישות אנחנו מגלים שהוא פשוט לא נפתח לפניו בקטע של החברה. אציין רק שהוא הבן הצעיר ואחותו היא בת 18. בבקשה תייעצו לי מה לעשות כדי שהוא יהיה מקובל. תודה יהודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש בעיה לבני

הוספת תגובה

• יש בעיה לבני - תגובה

אייל קנדינוף
    09/11/2010

שלום רב
    בין השורות שאת כותבת אפשר להבין שהיו קשיים לא מעטים בבית שהשפיעו על הילד לאורך השנים וקושי זה כיום מתבטא בהשמנה. יהיה נבון מצדכם ההורים להניח לילד מטיפולים ולגשת בעצמכם לאימון/יעוץ הורים כולל שיאפשר לכם לעזור לו להוריד במשקל ולחזק את ביטחונו העצמי. אין דבר יותר כואב מאשר להיות ילד שמן בגיל ההתבגרות.לצפות ממנו להוריד במשקל זו אשליה!!!! יש לבנות אקולוגיה תומכת אכילה בריאה ומשם להמשיך קדימה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו