מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישוןריקי10/11/2010
הבת שלי בת 16 כיתה י' והתחילה לעשן.
אני לא יודעת איך להתמודד אם זה, אני מתעלמת אך אולי אני צריכה להגיד משהו.
אמרתי לה שאני יודעת שהיא מעשנת היא אמרה שזה נכון אבל ישר הסתגרה בחדרה
וכעסה כשהתעצבנתי.
אשמח לקבל תגובות איך להמשיך להתנהג להתעלם או אולי לנסות ולדבר איתה.
מאוד קשה לדבר איתה כי היא מאוד חוצפנית ומתעצבנת בקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון - תגובה
אייל קנדינוף11/11/2010ריקי שלום
מה שעליך לעשות זה להבהיר בצורה חד משמעית את העמדה שלך בנושא, ובמקביל להוריד את עלות הסיגריות שהיא מעשנת מדמי הכיס שהיא מקבלת ממך. להכריח או לשכנע אותה להפסיק לעשן יגרור עימותים וחיכוכים. אין ויתורים בנושא, היא צריכה לדעת מה את חושבת בעניין ומה יקרה אם היא תמשיך. במקביל, יהיה נבון מצדך לעבור הכשרת הורים בנוגע להתמודדות עם ילדים בגיל ההתבגרות. לא מקובל ולא מקדם שתפחדי מהתגובות שלה. זה לא מקדם אותה לעתיד. היא לוקחת אותך כמובן מאליו וזה לא נכון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ריקי11/11/2010תודה רבה על תשובתך, אין באפשרותי כרגע (מבחינה כלכלית) לגשת לקורס הורים.
הילדה לא מקבלת דמי כיס כבר כמה חודשים בגלל חריגות בחשבון הפלאפון שלה שדמי הכיס עוברים לתשלום החשבון.
אני לא יודעת ממי היא לוקחת סיגריות אבל סביר להניח מחברים שמעשנים יחד איתה.
כרגע אני מתעלמת כדי לא להגיע לוויכוחים וריבים מיותרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אייל קנדינוף11/11/2010הבעת עמדה לא אמורה לגרור לעימות. אמרי את מה שאת אמורה להגיד בצורה חד משמעית וקרה. והתעלמי מכל התגובות שיגיעו לאחר מכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)