נער מתבגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער מתבגר
    יפה
    11/11/2010

יש לי 2 ילדים הגדול בן 14 לומד בחטיבה בשבועות האחרונים הילד לא לומד, אני מקבלת טלפונים ממורות שמתלוננות עליו שהוא לא לומד, שוחחתי עם הילד, יש לו טענות אחרות כלפי המורות, הילד בסך הכל ילד טוב, הוא הבן הבכור שלי, אני אמורה להיפגש עם יועצת ביה"ס במהלך שבוע הבא מכיוון שהיתה תיגרה בבית הספר ולא בני התחיל אותה, דיברתי עם הילד היום הבנתי את הצד שלו, איך להסביר ליועצת את הצד של בני, אני מבינה שהוא מתבגר ונמצא בגיל ההתבגרות וזה גיל מאוד קשה, גם מבחינה חברתית, יש לו חברים אבל לא הרבה, יש ילד אחד שאני יודעת שאולי הוא השפעה רעה על הילד שלי, איך אוכל להרחיק אותו מבני?
    ואיך להתמודד עם היועצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער מתבגר

הוספת תגובה

• נער מתבגר - תגובה

אייל קנדינוף
    11/11/2010

שלום לך
    איך בנך מתנהל בבית?
    האם הוא תורם בעזרה?
    איך מערכת היחסים בין האחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך, כל מה שאני מבקשת

יפה
    12/11/2010

ממנו הוא עושה, הוא עוזר לי המון.
    אם אחיו יש ימים טובים ויש ימים לא כל כך טובים בכלליות אחיו הקטן מאוד אוהב אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו