עצבנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנית
    מישהי.
    12/11/2010

שלום אני בדרך ככל לא כותבת בפורומים כאלה אבל אני מרגישה שאני לא יכולה יותר אני ממש עצבנית,לי ולבת דודה שלי יש קשר ממש טוב ואני כול כך אוהבת אותה!
    עכשיו אני והיא בקשר כזה שהיא מביאה לי דברים ואני לה ואני לא מפרסמת את זה בקולי קולות"אוי אני הבאתי לך תיראי תיראי .."מול כולם ואחותי ממש כן וזה מעצבן אותי שכולם חושבים שהיא נשמה טובה עם לב זהב שהיא לא יכולה לראות חתול עזוב וזה....אבל בעצם שאני אחותה, אני רואה דברים שהיא עושה והם מגעילים ושפלים,וזה מעצבן שבחוץ היא ככה ובתוך הראש היא פועלת מתוך שפלות וגם מעצבן אותי שאני לא חייבת לפרסם כול דבר טוב שאני עושה והיא כן ואז בפני כול המשפחה היא הנשמה הרחמנית והטובה.
    וגם אני לא אומרת את זה לכולם כי זה מאוד לא יפ,ה גם זה ברור שזה לא כעס עצום אבל שהוגרים בבטן זה ניהיה גדול אז הייתי חייבת לספר פה ולא למישהו אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנית

הוספת תגובה

• עצבנית - תגובה

שלי ורדי
    14/11/2010

יש לך הרבה כעס על אחותך כי היא לוקחת לעצמה את המקום של הנשמה הטובה במשפחה ומחצינה את התכונות והמעשים הטובים שהיא עושה. ככל הנראה בבית מגיבים אליה בעידוד רב לכן היא ממשיכה בתפקיד זה. את בעצם אומרת, אם הבנתי נכון, שההורים בבית "עיוורים" לתכונות הפחות טובות של אחותך וזה מעצבן אותך. השאלה שלי אלייך היא האם העובדה שהיא כזאת מונעת ממך גם להראות את הטוב שבך? למה את לא נכנסת לתחרות איתה? תזכירי גם את ההתנהגויות הטובות שלך או תנסי בדרך אחרת להתקרב ולקבל עידוד מההורים. זה לא דבר רע לנסות לזכות בחיזוק והערכה מהם. אני מרגישה שהתקבעו תפקידים לכל אחד במשפחה וקשה לך לשנות זאת. את רוצהנלהיות אחרת מאחותך, בגלל זה את מתנהגת אחרת, אך ייתכן שיש ביניכן תכונות משותפות גם, זה לא רע! העיקר שלא תוותרי לה. אל תתני לה לגנוב לך את ההצגה.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו