חסרי אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרי אונים
    עליזה
    01/12/2007

שלום ענת , זה זמן רב אני מתכננת לפנות אליך ובכל פעם משכנעת את עצמי שזה בר חלוף...
    בתי הבכורה בת 18 (עוד שני אחים 13 , 7) לפני גיוסה לצהל , למיטב הבנתי ותרגום התנהגותה מגלה סימני דיכאון קשים. אורך חייה הפוך ,בלילה ערה ביום ישנה חייבת לציין שהיא נראית מצויין מחוזרת מאוד מוכרשת באופן מיוחד בתחום האומנות (שירה כתיבה נגינה ריקוד וציור)היא מלאת טענות בלתי פוסקות על העולם ,אנו מאוד אוהבים אותה וההתמודדות איתה בבית לא קלה לנו בכלל .
    היא מעשנת המון , כל עניין הנקיון הסביבתי בבית לא מעניין אותה עד כדי חוסר אחריות בעליל, (למרות שגופנית היא מאוד נקיה ומטופחת , אך חדרה בלתי נסבל לסביבה).
    יש לה התפרצויות זעם מפחידות בכל פעם שאנו מסרבים לתת לה כסף או להענות לבקשותיה, שלנו נראות לא מצדיקות הוצאה כזו.
    אני עוקבת אחר דרכיה בכל דרך אפשרית אך עדין רב הנסתר על הגלוי ...
    אשמח לקרוא התרשמותך ואף להגיע אליך לשיחה (בשכר כמובן) והעיקר טובת בתי ומשפחתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרי אונים

הוספת תגובה

• התבגרות קלאסית

ענת זפרני
    05/12/2007

היי עליזה
    אני לא מזהה שום דבר חריג או יוצא דופן
    מדובר על מתבגר מתלבט שעסוק רק בעצמו ובביקורת על הסביבה (מתיחת הביקורת שמה אותה במקום גבוהה ואת האחרים למטה למטה.....) היא זקוקה לתחושת כוח על מנת להתרחק ולהשיג את העצמאות הנכספת.
    לכן, חוץ מאשר הצבת גבולות ברורה - נטולת פחד בנוגע לזכויות וחובות בבית
    בנוגע לתקציב המשפחתי
    ולאופן שבו היא מקשרת איתכם
    אני לא מוצאת סיבה לדאגה
    אנימקבלת בפתח תקווה
    הנייד שלי הוא 050-7928420
    ניתן לקבוע אחרי חנוכה
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו