מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסרי אוניםעליזה01/12/2007
שלום ענת , זה זמן רב אני מתכננת לפנות אליך ובכל פעם משכנעת את עצמי שזה בר חלוף...
בתי הבכורה בת 18 (עוד שני אחים 13 , 7) לפני גיוסה לצהל , למיטב הבנתי ותרגום התנהגותה מגלה סימני דיכאון קשים. אורך חייה הפוך ,בלילה ערה ביום ישנה חייבת לציין שהיא נראית מצויין מחוזרת מאוד מוכרשת באופן מיוחד בתחום האומנות (שירה כתיבה נגינה ריקוד וציור)היא מלאת טענות בלתי פוסקות על העולם ,אנו מאוד אוהבים אותה וההתמודדות איתה בבית לא קלה לנו בכלל .
היא מעשנת המון , כל עניין הנקיון הסביבתי בבית לא מעניין אותה עד כדי חוסר אחריות בעליל, (למרות שגופנית היא מאוד נקיה ומטופחת , אך חדרה בלתי נסבל לסביבה).
יש לה התפרצויות זעם מפחידות בכל פעם שאנו מסרבים לתת לה כסף או להענות לבקשותיה, שלנו נראות לא מצדיקות הוצאה כזו.
אני עוקבת אחר דרכיה בכל דרך אפשרית אך עדין רב הנסתר על הגלוי ...
אשמח לקרוא התרשמותך ואף להגיע אליך לשיחה (בשכר כמובן) והעיקר טובת בתי ומשפחתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבגרות קלאסית
ענת זפרני05/12/2007היי עליזה
אני לא מזהה שום דבר חריג או יוצא דופן
מדובר על מתבגר מתלבט שעסוק רק בעצמו ובביקורת על הסביבה (מתיחת הביקורת שמה אותה במקום גבוהה ואת האחרים למטה למטה.....) היא זקוקה לתחושת כוח על מנת להתרחק ולהשיג את העצמאות הנכספת.
לכן, חוץ מאשר הצבת גבולות ברורה - נטולת פחד בנוגע לזכויות וחובות בבית
בנוגע לתקציב המשפחתי
ולאופן שבו היא מקשרת איתכם
אני לא מוצאת סיבה לדאגה
אנימקבלת בפתח תקווה
הנייד שלי הוא 050-7928420
ניתן לקבוע אחרי חנוכה
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)