ילד מלך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מלך
    דודה רבקה
    21/11/2010

אני גרושה, (האב לא בתמונה, הוא היה אלים כלפי )אישה עובדת, אמא לשני בנים בין 13, 15, הגדול מתעלל באחיו וגם בי. הוא הלך למלך הבית ומטרטר אותי ללא הפסקה, כל פעם שהוא קורא לי בצווחות אני חייבת לרוץ אליו לא חשוב מה אני עשוה ולשרת אותו. אם אני לא נענית לו מיד הוא נעשה תוקפן יותר, זורק עלי דברים. או מרביץ לאחיו ואף דוחף אותי. אני פוחדת לפנות לייעוץ כי הוא לא ישתף פעולה ואני גם מתביישת שידעו. איך אני צרכיה להגיב? מה לעשות?
    אנא סייעו לי בעצות . מה לעשות?
    תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מלך

הוספת תגובה

• ילד מלך - תגובה

שלי ורדי
    21/11/2010

שלום לך,
    לא מאד מפתיע אותי, צרי לי שאני אומרת זאת, אך ייתכן שהוא מזדהה עם האביו, סביר להניח שהיה נוכח והבין את אלימותו כלפייך ואת תוקפנותו בכלל. סיבה אחרת היא כי יש נטיה לבן הבכור,כאשר האב חסר במשפחה, לקחת את מקומו,ייתכן כי הוא עזר לך בכמה דברים בעבר בהיותך לבד. היום הוא יחסית מבוגר ומשתלט על הבית. אין ברירה אלא לבקש הדרכה כי את צריכה להתחזק כדי לקבל בחזרה את המושכות והשליטה בבית, גם למען עצמך ולמען הילדים שלך. הבן ישלם מחירים גבוהים על אופיו בעתיד ביחסיו עם האנשים. גם למען הבן הצעיר שבטח מרגיש רע עם המצב בבית.
    תחפשי הדרכה כדי להבין מהן המקומות אצלך שיכולים לחזק אותך. אולי את מונעת מאשמה ואת נותנת לו להשתלט עלייך או את חושבת (מחשבה שגויה..) שחובתך כאמא לשרת אותו. מומלץ גם לבקש טיפול משפחתי לשלושתכם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו