מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה במיידיייייפנינית שמעוני23/11/2010
אני נראית כמו תחת. מרגישה כמו תחת. שמנה כמו תחת. מחוצ'קנת כמו תחת.
החיים שלי על הפנים. (תחת)
אני מרגישה מוזרה ודחוייה בקרב כיתתי.
לא פעם ולא פעמיים יצא לי לחשוב על זה לעומק.
נראלי שכולם מתרחקים ממני מכיוון שאני מדברת קצת מוזר: לפעמים מתפלק לי מילים כמו : "פליצה" "קונצ'ה" "פוקון". אחי הקטן אשם בכל.
הוא מביא את השטויות שלו מהגן ומדביק אותי.
יש לי ידיים ארוכות (ויחסית שעירות ושומניות), וכשאני באה עם חולצות קצרצרות לבית ספרי כולם נגעלים ומשמעים קולות כגון : "בעעעעעע" "איכססססס" "איזה דוחה" "פויה !"
אני בת 12, והשנה התחלתי את כיתה ז'. אני בלי כל חברות ו\או ידידים.
אני מתבוננת במראה ופשוט רוצה לבכות. חצ'קון חצ'קון חצ'קון.ב כל מקום מופיע חצ'קון. החל ממצח ועד החריץ בתחת.
אני שמנה , מחוצ'קנת, אפי גדול ועייני קטנות , יש לי מלא שקי שינה ( לא רק משינה ) ואני שעירה.
מכנים אותי בשמות כמו : "פילה גרוזינית" "ששית" (על שם ששי משמש) "שעירונת שמנמונת" "חד גבה"
הגבות שלי בגודל כל העולם, ואמא שלי לא מסכימה לי למרוט גבות. ניסיתי פעם בעצמי, אבל נוצרו חורים באמצע הגבה.
מה לעשות כדי לשפר את מראהי ואת מעמדי החברתי ?
ממני, פנינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה במיידייייי - תגובה
שלי ורדי24/11/2010קראתי ולא האמנתי שאת לא יכולה למצוא אפילו משהו יפה וטוב בעצמך..אני בטוחה שיש אבל במצבך זה את לא מבחינה, הכל נראה שחור ולא טוב.
אוהבים בן אדם קודם כל בשביל האופי שלו אך אשקר לך אם אגיד שיופי לא חשוב.את צריכה רופאת עור לפצעונים, תזונאית, ספורט ומעל לכל שהורייך פרגנו לך וילוו אותך בלעשות שינוי.
תתעקשי, תבקשי גם טיפול רגשי כי את מרגישה רע חברתית. כשתרגישי טוב יותר ועם מעט שינויים חיצוניים, תרגישי אחרת גם את האנשים סביבך. אם ההורים לא מקשיבים,, לכי ליועצת בית הספר, תשתפי אותה כדי לגייס את ההורים, אל תוותרי, תלחמי כדי שיעזרו לך נפשית קודם כל אך גם כדי להתחיל לטפח את עצמך ולאהוב את עצמך,
בהצלחה רבה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)