אני יודעת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני יודעת...
    לירון.
    25/11/2010

אני יודעת שאחרי ההודעה הזאת את תישלחי אותי לפסיכלוגית או לאמא שלי אבל אני לא זקוקה לזה,כול מה שאני רוצה זה להיות רזה.

אני ילדה שמנה. 1.44 על 33 וחצי (בטח עולה לך בראש ילדה שמנה אם תחת של פיל ורגליים ענקיות) כול פעם שאני מיסתכלת במראה אני רואה את הבטן ואת הרגליים הגדולות והשמנות שלי.
    אני יודעת שיש לי הפרעות אכילה ! אני יודעת שכולם משקרים לי שאומרים לי שאני מקל בית שימוש ! אני לא עור ועצמות כמו שכולם מדמינים שהם רואים אנורקסית. אני כבר לא אוכת כמו פעם,בכול ביס שלי אני מרגישה חרטה וצער,הפסקתי לאכול ממתקים ליפני שנה אני לא אוכלת בשר (רק דג כי אין בו שומן)אני לא שותה חלב (זה מאוד משמין) אמא שלי חושבת שאני פשוט בקטע של אוכל בריא הדבר היחיד שמחיזיק אותי זה העובדה שכול עוד אני באחריות אמא שלי אני לא ימות מאנוקרסיה.
    בגיל 18 שאני יקנה בית,אני יודעת שלא יהיו לי הוצעות על אוכל (אלה אם כן לא יהיו לי הפרעות אכילה באותה תקופה) אני יודעת שבתקופה הזאת רוב הסיכויים שיאשפזו אותי בכפיה אפילו שאינ לא יהיה קטינה.

אני רוצה ליפרוק את זה כי רוב הסיכויים שבגיל 18 וקצת אני ימות מאנורקסיה,אני מקווה שזה יהיה סוג של הספד או מיכתב אחרון (אם הפורום הזה ישאר עד הזמן הזה.).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני יודעת...

הוספת תגובה

• אני יודעת... - תגובה

שלי ורדי
    25/11/2010

חבל עלייך, אני באמת-באמת מצטערת לשמוע עד כמה עמוק האנורקסיה לכדה אותך ברשתה ומדברת מגרונך.
    את ילדה "שמנה" , עם 33 קילו?
    אני מקווה שעמוק בפנים מסתתרת בך תקווה לחיים טובים יותר ואיזו תשתית של אהבה עצמית וחדוות חיים, שביחד עם תמיכה מהסביבה יעזרו לך וילחמו באנורקסיה ביחד איתך. אני גם מאד מקווה שההורים שלך יבחינו בהקדם במצב העגום (נדמה לי שעדיין לא..) וישלחו אותך כן לאישפוז או לכל טיפול אחר שיחליטו לנכון. את מאד מדוכאת היום אך תזכרי שהחיים והנפש הם דינאמיים, משתנים ללא הרף, דברים שנראים כך היום בעוד כמה שנים ייראו לך אחרת לגמרי. לא מזמן דיברתי עם אשה, בעלת משפחה, אמא ל3 בנות שהייתה אנורקטית קשה ויצאה מזה לבסוף כמעט בכוחות עצמה ובנס .היום יותר מ-20 שנה אחרי שיצאה בהדרגה מזה, חייה חיים רגילים ומלאים. את רוצה להפסיד את כל זה? הרבה שנים של אפשרות לחיים מלאים, עשירים, חיי משפחה?...
    אני בטוחה שאת לא רוצה, בכל אנורקטית יש קרב בתוכה בין הנסיגה, הדכאון, הסבל העצמי לבין חדוות החיים. אני מאד מקווה שהורייך "יתעוררו" בזמן.

תכתבי לי שוב, אם את רוצה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי

ניצן
    26/11/2010

את חייבת לקחת את עצמך בידיים. אני לא יודעת אם מה שאני כותבת עכשיו את תקראי ותתייחסי, אבל אני רק מבקשת שתקראי עד הסוף.
    את ילדה רזה מאוד. את ממש לא שמנה. אני גם בטוחה שאת יפה.
    אם את רוצה להישאר בחיים וגם להנות מהם, את חייבת להתעשט על עצמך, ולהחליט שאת רוצה לעשות שינוי.
    נכון שיש דברים לא טובים בעולם, אבל תמיד צריך להתסתכל על הכוס המלאה ולהודות לאלוהים על כל מה שקיבלנו ולהסתפק בו.
    את צריכה להיות עם יותר ביטחון עצמי ולחשוב חיובי.
    אני בטוחה שיש לך הרבה תכונות אופי טובות ויש לך איזשהו כישרון או תחביבים.
    אני גם בטוחה שיש לך משפחה שאוהבת אותך מאוד גם אם את לא מודעת לזה, ושיש לך חברות טובות.
    את צריכה לקחת את כל זה בחשבון ולחשוב רגע, את רוצה למות בגיל 18 ? אני בטוחה שלא.
    את צריכה להתחיל לאכול. זה שאת לא אוכלת כלום זה לא בריא וזה מזיק לך.
    אני חושבת שאת צריכה לחשוב על זה לעומק, ולהגיד לעצמך: "האם אני באמת מוכנה לוותר ככה על כל מה שיש לי בחיים ? על המשפחה, החברים ובעיקר לוותר על עצמי."
    יש הרבה אנורקסיות שהצליחו לצאת מזה בעזרת מוטיבציה וכמובן תמיכה מההורים והחברים והכי חשוב תמיכה מעצמן.
    אני מקווה שתחשבי על מה שכתבתי ותחשבי מה נכון לך לעשות. מקווה שתצאי מזה.
    שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסוף שלך בידיים שלך

sweet48.
    29/11/2010

לטוב ולרע.
    את יכולה להחליט שאת בוחרת לטפל בעצמך,ולומדת לקבל את עצמך גם עם 33 הקילו שלך.
    כי שתינו יודעות,שהבעיה היא לא במשקל,היא הרבה מעבר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו