מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשותבילי27/11/2010
היי.עוד כמה חודשים אני בת 16,ויש לי בעיה עם אמא שלי.
אני שונאת אותה!!אני אומנם אומרת לעצמי כל הזמן-לא נכון,אני אוהבת אותה היא אמא שלי והיא עושה הכל בשבילי וקונה לי כל מה שאני רוצה,אבל התחושה נישארת אותה תחושה-אני פשוט לא אוהבת אותה! מבחינתי,כשאומרים לי אמא,ישר עולה לי הרגשה של לחץ ופחד ו''מה עשיתי עכשיו''?
היא פשוט לא מפסיקה לחפש אותי על הקטנות והיא הורסת לי את החיים בגלל זה!
היא עושה לי בושות,אני שונאת להיות בבית כשהיא בבית ורק מחפשת לא להיות בבית כשהיא פה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות - תגובה
שלי ורדי28/11/2010שלום לך,
באמת מצבך קשה, אפשר להבין אותך, כשלא מסתדרים עם האדם שאמור להיות האהוב והמפרגן מכולם. האם יש עוד אנשים במשפחה שאת יכולה להתקרב אליהם, לפנות אליהם, לקבל מהם איזו תמיכה ונחמה? עשי זאת, יעשה לך טוב אם תתקרבי לאנשים אחרים.
תבקשי ייעוץ פסיכולוגי או משפחתי. נדמה לי בשלב זה שאת לא רוצה להיות עם אימך ביחד בטיפול, אז כדאי לך להתחיל לבד. אין לי פרטים רבים על הבעיה ביניכן, ייתכן שאימך ביקורתית מעבר למידה ונשמעת לי מנוכרת וקרה. אין פתרונות קלים, את צריכה לפנות לאנשים אחרים, ועם חלק מהפתרון זה להיות מעט בבית, תמצאי לך פעילויות. אך אם עמוק בפנים את מרגישה שרק תיקון הקשר עם האימא יעזור לך , לכי על ייעוץ משפחתי.
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)