מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחופה !!תמי03/12/2007
ענת שלום.
אחי התגייס ביולי לצבא.
מהרגע הראשון הוא רק רצה לצאת משם והיו כל כל הרבה ריבים עם ההורים שלי כי הם לא מסכימים שהוא ייצא.
עכשיו זה הגיעי לשיא- הוא לא מדבר איתם בכלל אפילו לא מילה אחת כבר כמה ימים הוא לא אכל כבר 30 שעות והוא גם לא מתכוון לאכול והטענה שלו היא שהוא לא יאכל כלום עד שהם (ההורים) יבינו שהם אלה שפוגעים בו ולא אכפת לו גם אם הוא יתעלף הרבה פעמים. ועכשיו אמרתי את זה לאבא שלי והוא צחק לי בפנים. אולי הוא לא מבין כמה זה חמור, אבל אני דואגת! מה לעשות?
הוא יפגע בעצמו בסופו של דבר אני יודעת שזה מה שיקרה כי הם לא מוכנים להקשיב! אני לא אומרת שלא אכפת להם ממנו אבל שיעשו משהו! כשהם מדברים איתו על הצבא הם צועקים וככה כל שיחה איתם מתנהלת אז אי אפשר לדבר איתם.. אז מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים וצבא
ענת זפרני08/12/2007אני חושבת שמשהו רע עובר על אחיך
ושהדאגה שלך מוצדקת
אנא ממך -
בקשי מאחיך שיפנה למשק"ית ת"ש בבסיס שבו הוא משרת
במקביל את יכולה לנסח מכתב לקצין העיר ולבקש עזרה
כמו גם לגייס מישהו מהמשפחה המורחבת שיעיר את תשומת לבם של הורייך
יותר מדי דברים רעים יכולים לקרות
את אחות קשובה ונהדרת
בהצלחה
אשמח אם תעדכני אותי
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענת!!
תמי08/12/2007הוא התחיל לאכול כבר לפני כמה ימים, הוא בטח נשבר (הוא אף פעם לא צם..).
עכשיו הוא ויתר על הרעיון של לצאת מהצבא בעקבות שיחה עם ההורים שלי (סוף סוף שיחה נורמלית שלא הגיעה לצעקות..) אבל הוא רוצה להוריד את הפרופיל שלו ל-24 כדי שתהיה לו חצי שנה של גימלים והוא יהיה בבית.
כששאלתי אותו למה הוא רוצה להיות חצי שנה בבית הוא אמר לי שבגלל שכל החברים שלו חיים עכשיו את החיים הטובים שבין סיום הלימודים והצבא והם חופשיים לעשות מה שהם רוצים, ורק את החיים שלו קטעו חודש אחרי סיום הלימודים והמבחנים כשהגיע הזמן להתגייס לצבא, והוא רוצה את הזמן הזה שלקחו ממנו..
אולי הוא כבר ויתר על זה (שאלתי אותו את זה לפני מספר ימים) אבל אני יודעת שהוא מדוכא..
כל החברים שלו עכשיו בבית ויש להם עוד כמה חודשים עד שהם יתגייסו והוא "תקוע" בצבא כמו שהוא אומר.
אבל אני לא חושבת שיש כבר משהו לעשות עם זה- ההורים שלי לא מסכימים לו להוריד את הפרופיל.. וגם אם הוא יוותר על הרעיון הזה של להוריד את הפרופיל, הוא עדיין יהיה בדיכאון.. יש משהו לעשות עם זה?
(סליחה שזה כל כך ארוך..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני לי ..
תמי11/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי דרמות
ענת זפרני17/12/2007תראי אני מאמינה שבסך הכל הכוונה של הורייך טובה
אין טעם לצאת מהצבא כדי לבלות עם החבר'ה ואחר כך לחזור
לא נשמע הגיוני
מותר לו ל"התאבל" על זה שלא היה לו חופש כייפי
מצד שני - כשישתחרר שיחגוג בענק
התפקיד שלך רק לעודד
תראי לו שיש פרופורציות והוא יסייםמוקדם יותר את הצבא יחסוך כסף ויצא
בהצלחה
וכל הכבוד על אחות מודאגת ומסורה כמוך
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)