אהבה נכזבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה נכזבת
    חנה
    07/12/2010

בני הבכור בן 16.5 יצר קשר עם בחורה בגילו שגרה במקום רחוק.זו הפעם הראשונה שלו. נפגשו מס' פעמים. התאהב. אך היא רואה בו אח /ידיד ולא מאוהבת בו. כאשר התחילה עם חבר שלו זה "התפוצץ" לו בפנים. איך מנחמים אותו לצאת מזה? "יהיה בסדר ... תתגבר..." ניראה לי כול כך לא מתאים. מה אומרים לו ואיך עוזרים לו? זה הבכור שלי ..פעם ראשונה שלי להתמודד עם זה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה נכזבת

הוספת תגובה

• אהבה נכזבת - תגובה

שלי ורדי
    07/12/2010

שלום לך,
    אני מבינה לליבך, בנך רגיש כנראה. לצערי אין הרבה מה לעשות ומה לנחם במילים אופטימיות , כי אינן עוזרות. כדאי להיות אתו , לאהוב אותו, להעריך אותו כדי שזה יהווה כוח לשמירת הדימוי העצמי הפגוע שלו. העיקר שלא יעשה הכללה שאף בת לא תרצה אותו בעתיד.
    אם בכלל הוא מעוניין לדבר על הנושא, כדאי לדבר מהניסיון שלכם כהורים, אין כמעט בן אדם שלא חווה אהבה נכזבת, הרבה עברו אהבה נכזבת, ואהבה חד צדדית אינה שלמה אף פעם. אף פעם לא קל אך יבוא יום ויהיה אחרת. תנסו להפעיל אותו, שיהיה אקטיבי ושלא ישקע באכזבה שלו.

בתקווה שהשאר הזמן ירפא.

כל טוב,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו