מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה דחופה עם בת ה8 וחצי!אמא בפאניקה14/12/2010
אתמול קיבלתי טלפון מהבעלים של צהרון אליו ביתי ( כיתה ג') הולכת לאחר ביהס.
היא סיפרה כי ביתי ( ילדה טובה וקצת חנונית אפילו) הראתה באינטרנט הסלולרי, למס' בנות תמונות פורנו ( היא לא ראתה את התמונות ולכן לא ידעה לומר אם 'רק' נשים בתנוחות מסויימות או אקטים מיניים.. הצילו..). לטענתה ערכה עם ביתי בירור וביתי לא הכחישה (שזו בעיה נוספת לערוך ברור עם ילדה בנושא כה רגיש בלי ידיעת/אישור ההורים).
ידוע לי כי בחופשת החג הראתה בת דודתה של ביתי (ילדה בת12) תכנים פורנוגרפים, דרך הסלולר ודרך המחשב. במקרה זה, ביתי שתפה אותי בעניין ואמרה כי סרבה לצפות. אני, ניהלתי עימה שיחה מעמיקה על מיניות בכלל והאספקטים השליליים של פורנו בפרט. כמו כן הבהרתי לה חד משמעית שגיל 12 ( של בת הדודה) ובעיקר גיל 8 וחצי (גילה של ביתי) הינם גילאים מוקדמים מאוד לחשיפה לנושאים כאלה ושגם למבוגרים צפיה בפורנו לא לגיטימית. הייתי בטוחה כי המסר עבר בצורה חד משמעית ולהפתעתי/ מבוכתי/ וכאבי לאחר מס' ימים הגיעה שיחת הטלפון מהצהרון. טרם ניהלתי ברור עם ביתי, אולם בן זוגי ואני אובדי עצות. התחושה היא שיש ללכת בין הטיפות, כדי שלא תתפתח טראומה בנושא המיניות, ולכן אני אערוך את השיחה ללא בעלי, אך איננו יודעים מה להגיד ואיך להעניש (בעיקר על עניין ההתעלמות מלקחי השיחה הקודמת שלי עימה). כמו כן ידוע לי שאאלץ לשוחח עם האמהות של חברותיה של ביתי וגם כאן אני לא יודעת מה להגיד ואיך למזער נזקים. חשוב לי לציין כי מערכת היחסים ביני לביתי הינה פתוחה והיא נוהגת לשתף אותי בכל העובר עליה. אני מזועזעת ומבוהלת, מבולבלת מאוד, ומרגישה נבוכה ואבודה . בבקשה תעזרו לי. s.o.s* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה דחופה עם בת ה8 וחצי! - תגובה
אייל קנדינוף18/12/2010שלום לך
הדבר הראשון שיהיה כדאי לעשות זה להירגע!!! פניקה לא תתרום במאומה. נראה שבתך עשתה מה שעשתה כדי למשוך תשומת לב ולא יותר מזה. היא צעירה מידי כדי להבין מה קורה בתכנים הללו אך בוגרת מספיק להבין שזה מקור לאטרקציה אצל המבוגרים. לא הייתי ממליץ להעניש מאחר ולא נראה לי שהיא בכלל מבינה מה זה פורנו. לגבי זה שאסרת עליה, והיא בכול זאת הפרה את האיסור, על כך יש לתת את הדעת ויהיה עדיף להגיע איתה להסכמה על "תשלום" ולא על עונש שהיא תבחר בעצמה. כך היא תלמד לקחת אחריות על מעשיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)