הורי נגד מסיבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורי נגד מסיבות
    חסויה
    05/12/2007

שלום אני נערה בת 17 שעד היום תמיד הלכה למסיבו תמיד להוריי היה חשש בלב ממה שהולך שם אבל לאחרונה הם החליטו שזהו הם אוסרים עליי לצאת לכל מסיבה שהיא..
    ניסיתי לשכנע אותם בכל דרך אפשרית שאין אלימות במסיבות האלה ואין ערסים והרבה חברות שלי הולכות אבל הם לא מוכנים אפילו לשמוע..
    זה הגיע לכמה ריבים מאוד רועשים ואני לא יודעת מה לעשות
    אני לא מוכנה לשמוע על דבר כזה אפילו הם לא מוכנים לשמוע אפילו שאני יצא למסיבה
    ואני לא רוצה להגיע למצב שאני משקרת להם והולכת.. ובבקשה אל תגידי לי שמה כבר יש לי לחפש שם וכדאי לוותר אם אני אוהבת אותם כי אני לא מוכנה..
    באמת מיואשת ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורי נגד מסיבות

הוספת תגובה

• מסיבות

ענת זפרני
    08/12/2007

חסויה יקרה
    אני חייבת להתוודות בפנייך, גם אני אמא. וגם אני לא מרשה לבנותי לצאת למועדונים או למסיבות.
    כשייש מסיבה אנחנו בודקים היטב מי ומה איך הולכים ועם מי חוזרים יש לנו חוזה של שיחת טלפון או אס אמ אס אחת לשעה ונוהל קבוע של שמירה על קשר.
    אין דבר בעולם שהורים לא מוכנים לעשות על מנת לההגן על הילדים שלהם. לא קיים. הפחד ממה שעלול חלילה לקרות כמו גם מהשעות המטורפות של הלילה שאז מנגנוני ההגנה פוחתים והסכנה עולה - כל זה נורא מסוכן.
    לכן, אני מציעה לך לנסות לבדוק עם הורייך האם יש מסיבות שכן מותר ללכת, באילו תנאים ואז אולי תצליחי בין לבין לצאת
    מצטערת אם אכזבתי אותך
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו