חברה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה ..
    חסויה
    26/12/2010

אני יודעת שאני אשמע הכי מגעילה בעולם אבל יש לי חברה טובה , ואני יודעת שהיא לא ענייה, אבל גם לא עשירה . היא קצת מתחת לממוצע . היא חולקת חדר עם אחותה הגדולה ושמתי לב ( זה קורה כבר תקופה ארוכה ) שהיא באה עם בגדים "זולים" לבית ספר , אני יודעת שאני נשמעת מגעילה , אבל זה פשוט מגעיל לראות אותה בבית ספר עם בגדים קרועים/מלוכלכים/מסריחים/קטנים עליה /דהויים/עם כתמים/נופלים ממנה.
    היא נראית כמו אזה הומלסית, אני לא מתביישת בה להפך , אני רוצה לעזור לה .
    מאוד עצוב לי שההורים שלה לא משקיעים בה , אין לה פרטיות בכלל , וזה סתם הורס לה היא ילדה יפה ומוכשרת אבל זה לא אסתטי ונעים לעין איך שהיא נראית .
    ואני יודעת שזה לא ענייני , שאני מפונקת ושלא לכולם יש הכל .
    בנוסף , שמתי לב שההורים שלה מזלזלים בה , וצועקים עליה ,כל דבר אצליהם זה ציניות ועקצות כלפיה .
    שוב , אני יודעת שזה לא ענייני ושאני נשמעת מגעילה ואין לי בעיה שתגידי לי את זה , אבל היא ממש חשובה לי ואני רוצה לעזור לה , קשה לי לראות אותה הולכת לבית ספר ונראית כאילו מזלזלים בה .
    אשמח אם תעזרי לי או לפחות תגידי לי מה את חושבת עליי .
    נעמה , בת 15 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה ..

הוספת תגובה

• חברה .. - תגובה

אייל קנדינוף
    27/12/2010

שלום לך,
    ברור לי שהפניה היא לשלי אך הייתי רוצה גם להגיב.
    את לא מגעילה, ואת יותר מבסדר. הלוואי ועוד אנשים היו מגיבים כמוך. זה יותר מבסדר לרצות לעזור לאנשים אחרים. השאלה היא איך? וזה לא פשוט. במקומך הייתי פשוט תומך בלב ובמקביל מנסה לבלות איתה זמן איכותי שיכול לתת לה הזדמנות לברוח קצת מהחיים הקשים. שמי לב שמעשיך לא יתפרשו בעיניה כרחמים, אנשים ברוב המקרים לא אוהבים שמרחמים עליהם.
    ושיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ...

חסויה
    27/12/2010

תודה רבה , וסליחה על האי הבנה . חשבתי שרק שלי באתר , אני מאוד מצטערת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו