מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה..חסויה26/12/2010
שלום , אני כל הזמן דואגת לגבי העתיד שלי , יש לי חברות ממש טובות ואני יודעת שאנחנו נתפצל במהלך השנים , אני ממש מודאגת שכל אחת תלך לתחום אחר שמעניין אותה ולא נשמור על קשר, אני יודעת שיהיה לנו זמן להיפגש בערבים , אבל זה לא יהיה אותו הדבר , אני לא מתחברת כ'כ בקלות ועד שרכשתי לעצמי חברות ילדות שאני מכירה כבר שנים סומכת עליהם אני לא מוכנה להיפרד מהם , חברות תופסת חלק ענקמהחיים שלי , אנחנו כל הזמן נפגשות , ואחת מהחברות ממש כמו אחותי , אנחנו מדברות כל יום ונפגשות כל יום .
אני חוששת מזה שלא נהיה ביחד בצבא , ואולי אפילו לא באותה כיתה בתיכון , וכל אחת רוצה ללכת לתחום עבודה אחר . אמא שלי אמרה לי שהמשפחה שלה נהייתה כל החיים שלי , ואין לה זמן לחברות .
אני יודעת שאני ארכוש חברות חדשת בהלך השנים , אבל היא מיוחדת , היא מלווה אותי כ'כ הרבה שנים , ואני לא מוכנה לפרד ממנה .
בנוסף , יש לי חברה ממש טובה, שכנראה שנה הבא תעזוב אותנו לת"א . אני לא יודעת מה לעשות בזמן האחרון אני מוצפת מחשבות על זה . אני לא מוכנה לפרידה ואני לעולם לא אהיה . אני רוצה וארצה להישאר איתן בקשר טוב כמו שאנחנו עכשיו , הן ממש הכל עבורי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה.. - תגובה
אייל קנדינוף27/12/2010שלום לך
ממש מובן הפחד שלך, זה יכול להטריד במחשבות כל הזמן. אבל במקום כל הזמן לחשוב על מה יהיה שכל אחת תפנה לדרכה יהיה נבון יותר לשאול מה הן הסיבות שגרמו לכן מלכתחילה להיות בקשר ולטפח את הסיבות הללו. כך במקום להתעסק במה שהולך להיות אתן תדאגו לבניית הדבק שישמור על החברות גם בזמנים שתדירות המפגשים תפחת בגלל המציאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)