ילדה בת 14 שפורשת מהבית ספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 14 שפורשת מהבית ספר
    אנונימית
    26/12/2010

בתי בת 14 עוברת משבר קשה מאוד עקב אלימות מגיל קטן מהאבא ומעבר דרך מקלט לנשים לעיר אחרת.
    כבר חודש שהיא לא מבקרת סדיר בבית ספר למרות התמיכה והעזרה של גורמי רווחה ויועצים בבית ספר.
    אנ לא מצליחה להוציא אותה מהבית ובבית היא מתנהגת באלימות כלפי יתר המשפפחה ולא מוכנה להגיע לבית הספר.
    נכון לעכשיו לרווחה אין פתרון לבעיה כמו כן היא לא ילדה שמתאימה לפנימיה וצריכה דחוף תמיכה ועזרה פסיכולוגית כי עכשיו צפים כל חויותיה מן העבר שגורם לה לא לתקשר חברתית אלה בהפגנת כח ואלימות.
    האם יש גןרם או מוסד שיכול להתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילדה בת 14 שפורשת מהבית ספר - תגובה

שלי ורדי
    27/12/2010

שלום לך,
    ככל הידוע לי יש ברווחה מטפלים
    עובדים סוציאלים לנוער המטפלים בבעיות אלה, בדרך כלל יש מרכז לאלימות במשפחה בקהילה השייך לרווחה, האם לא הציעו לה ולך טיפול? ישנם טיפולי משפחתיים ופרטנים לנוער . מקום אחר שאפשר לפנות הינו המרפאה לבריאות הנפש באיזור שלכם, השייכת בדרך כלל למשרד הבריאות והטיפול בחינום אם כי מחכי בתור. אך שווה לחכות.

כנראה שיש צורך בהרבה עבודה לא רק של הבת אלא של כל המשפחה.

בהצלחה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו