מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל ההתבגרותאירית29/12/2010
בני בן 12 בגיל ההתבגרות ויש לו התפרצויות על המשפחה טוען שהיא משפחה שלא
דואגת ומשפחה חרה משעממת ושהוא צריך לדאוג לעצמו
ותמיד ולא מסתפק בבילוים המשפחתיים תמיד רוצה עוד ועוד
אני עונה לו שלא מדברים בבבית שלנו בצורה כזאת ואני סומכת עליו שהוא יתגבר על
כל מה שקורה לו .
הוא מרטיב בלילה מדי פעם, החודש הוא הרטיב 4 פעמים.
בני רוכב על סוס כבר חצי שנה .
מה כדאי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ההתבגרות - תגובה
אייל קנדינוף01/01/2011שלום רב
את מתארת מצב של מתח נפשי שבנך נמצא בו. נכון, זה גיל ההתבגרות, וזה מלווה בהרבה מתח, התרגשות ואלפי התנגדויות כלפי העולם כולו, אך נראה לי שאצלו המצב קצת קשה יותר ולו רק בגלל ההרטבות בלילה. יש לברר את הסיבות לכך. זה יכול לבוא מהבית או מהסביבה. מתחרותיות יתר או דימוי עצמי נמוך, תזונה עמוסה בסוכרים או היחשפות לתכנים אלימים ותחרותיים מעל המומלץ במחשב או בטלוויזיה. הבירור חייב להיות מקיף ויהיה קשה לעשות זאת לבד. יהיה נכון לפנות לייעוץ הורים כדי למצוא את הפתרון מאחר ובנכם זועק לעזרה!!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)