פסיכולוג..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכולוג..
    חסויה
    02/01/2011

היי , אני בת 13 .
    בזמן האחרון יש לי מלא בעיות : עם חברות , עם עצמי , עם ההורים וכו'..
    הייתי רוצה ללכת לפסיכולוג , אך יש לי כמה בעיות , עוד לא אמרתי להורים שלי - אבל יש לי קרובת משפחה שהיא הולכת לפסיכולוג , והיא השתגעה , הפסיכולוג מכניס לה דברים לראש ..
    אני יודעת שאחת מהסיבות שההורים שלי לא יסכימו לי זה בגלל זה , ובנוסף זה עולה הרבה כסף שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עכשיו , ואני חושבת שהם לא בטוחים בכלל שזה יעזור לי .
    וגם , יש לי הרבה חוגים , ובזמן שאין לי אני מוצאת את עצמי לומדת ..
    ניסיתי להתייעץ עם אמא שלי , אבל בוא נגיד שפסיכולוגית היא לא , היא ממש לא יודעת לייעץ . כלום .
    וכל מה שאני אומרת לה היא ישר מספרת לאבא שלי , בגלל זה אני לא יכולה לספר לה דברים , וכשאני מנסה לדבר איתה על זה , היא אומרת שאני חופרת . כמו שבכל פעם שאני מנסה להביע את הדעה שלי אני " חופרת " ..
    אני נואשת , מה אפשר לעשות ? ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכולוג..

הוספת תגובה

• פסיכולוג.. - תגובה

אייל קנדינוף
    02/01/2011

שלום לך
    נראה לי שהכי כדאי לך יהיה לפנות ליועצת בבית הספר. בכל מקרה היא מחוייבת לסודיות ואיתה תוכלי לשוחח על האופציה הכי מתאימה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו