לענת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת..
    סופיה
    08/12/2007

ענת..אני לא יודעת איך להסביר את מה שקורה לי...
    אני נכנסת לדכאונות תקופות קרובות מאוד..ויכולה לבכות ממש מכל דבר קטן..ואני רגישה בטרוף..
    לפעמים אני מרגישה כיאילו אני שווה כ"כ הרבה (לא מהפה שלי...) ולפעמים כיאילו אני לא שווה כלום..
    יש לי את ההורים הכי תומכים בעולם...אלב לפעמים אבא שלי שואל אותי מה קורה לי..ואפילו אני לא יודעת איך להסביר לו..כי אני בעצמי לא בטוחה.....ובכלל .. אני מרגישה שאם לא היה לי מה להשאיר מאחור...ואם לא הייתי פוחדת..אולי הייתי גומרת עם הכל כבר.......וזהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת..

הוספת תגובה

• סופיה והסוף....

ענת זפרני
    08/12/2007

בת כמה את?
    מה כל כך מעציב אותך?
    מה המחשבות שרצות לך בראש?
    למה את מרגישה כל כך בקצה?
    תכתבי לי מכתב ארוך שאדע איך לעזור
    מחכה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

סופיה
    12/12/2007

אנ בת 16...
    אבל אני לא יכולה לרשום יותר כי יש לי הרגשה שההורים שלי ואבא שלי ביוחוד יכול להיכנס לפה יום אחד ולראות.. הוא מכיר אותי טוב מאוד ויודעת שהוא ידע שזאת אני אם אני יפרט יותר מדי.

בכל אופן תודה על העזרה..את עוזרת להרבה פה.
    בתודה סופיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתקשרי אלי

ענת זפרני
    16/12/2007

בבקשה! 050-7928420
    מחכה לך
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת..

סופיה
    16/12/2007

אני לא הטיפוס שאוהב לדבר על בעיות..הם נשארות יותר לעצמי...
    ברגע שאני יתקשר זה כבר מצב שונה לגמרי..אני נפתחת אלייך..ואני..לא נפתחת לאנשים..
    אבל תודה..אני מדפדפת בין הדפים וקוראת תגובות שלך :]..את מדהימה..
    בכל אופן...אני בסדר.. זה מדי פעם..אבל אני באמת לא עשה שום דבר שאת צריכה לפחד ממנו חחח..
    כי את דואגת לכולם כזה חח...בכל אופן תודה :]..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני פה אם וכאשר תצטרכי

ענת זפרני
    17/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו