מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת..סופיה08/12/2007
ענת..אני לא יודעת איך להסביר את מה שקורה לי...
אני נכנסת לדכאונות תקופות קרובות מאוד..ויכולה לבכות ממש מכל דבר קטן..ואני רגישה בטרוף..
לפעמים אני מרגישה כיאילו אני שווה כ"כ הרבה (לא מהפה שלי...) ולפעמים כיאילו אני לא שווה כלום..
יש לי את ההורים הכי תומכים בעולם...אלב לפעמים אבא שלי שואל אותי מה קורה לי..ואפילו אני לא יודעת איך להסביר לו..כי אני בעצמי לא בטוחה.....ובכלל .. אני מרגישה שאם לא היה לי מה להשאיר מאחור...ואם לא הייתי פוחדת..אולי הייתי גומרת עם הכל כבר.......וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופיה והסוף....
ענת זפרני08/12/2007בת כמה את?
מה כל כך מעציב אותך?
מה המחשבות שרצות לך בראש?
למה את מרגישה כל כך בקצה?
תכתבי לי מכתב ארוך שאדע איך לעזור
מחכה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סופיה12/12/2007אנ בת 16...
אבל אני לא יכולה לרשום יותר כי יש לי הרגשה שההורים שלי ואבא שלי ביוחוד יכול להיכנס לפה יום אחד ולראות.. הוא מכיר אותי טוב מאוד ויודעת שהוא ידע שזאת אני אם אני יפרט יותר מדי.
בכל אופן תודה על העזרה..את עוזרת להרבה פה.
בתודה סופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי
ענת זפרני16/12/2007בבקשה! 050-7928420
מחכה לך
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת..
סופיה16/12/2007אני לא הטיפוס שאוהב לדבר על בעיות..הם נשארות יותר לעצמי...
ברגע שאני יתקשר זה כבר מצב שונה לגמרי..אני נפתחת אלייך..ואני..לא נפתחת לאנשים..
אבל תודה..אני מדפדפת בין הדפים וקוראת תגובות שלך :]..את מדהימה..
בכל אופן...אני בסדר.. זה מדי פעם..אבל אני באמת לא עשה שום דבר שאת צריכה לפחד ממנו חחח..
כי את דואגת לכולם כזה חח...בכל אופן תודה :]..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה אם וכאשר תצטרכי
ענת זפרני17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)