התיחסות יתר לנערה בת 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיחסות יתר לנערה בת 15
    גילה
    08/01/2011

שלום לך.ביתי כימעט בת 15.היא ילדה די טובה.היא מרגישה שהיא לא מספיק טובה.יש לה קשרים מועטים עים נערות בכיתתה אך היא לא ניפגשת איתם לאחר בית הספר. חוץ מפעילויות שהיא חייבת מטעם הבית ספר היא לא ניפגשת או יוצאת עים ילדים אחרים.היא אוהבת ליהיות בבית עים הלימודים והמחשב. יש לציין שהיא בת יחידה ויש לה הכל בבית.כל מה שהיא רוצה אני מישתדלת למלאות את רצונה ולספק לה. אני לא דורשת ממנה שום עזרה בבית אים זה לא בא מיצידה ונותנת לה את הפרטיות בבית.האים זה בסדר שהיא נערה לא חברותית והיא לא יוצאת עים בני גילה החוצה? הייתי רוצה שהיא תיפגש עים בני גילה מהשיכבה אחרי הלימודים אך כל פעם שאני מזכירה לה על החברות היא משתיקה אותי ואומרת
    "די כבר מספיק". בבקשה תשובה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיחסות יתר לנערה בת 15

הוספת תגובה

• התיחסות יתר לנערה בת 15 - תגובה

שלי ורדי
    08/01/2011

שלום,
    זה קצת מדאיג אך יש הפתעות, ייתכן שלבד יום אחד בתך תפגוש את החברה שאיתה תהיה כימיה ותפרוץ. יש תקופות אצל חלק מבני הנוער בהן הם מסוגרים כי חוששים לפרוץ גבולות, להתפתח ולגדול. כדאי לך לדבר עם המחנכת שלה, אפילו בלי ידיעתה, כי היא תיעלב ותתרגז, וגם עם היועצת של בית ספר. היא צריכה תמיכה ודחיפה מאדם אובייקטיבי, איש מקצוע ולא ההורים כל להורים היא מתנגדת. אולי בבית ספרה יכולים לתת לה תפקיד אחראי כלשהו שיאלץ אותה להיות בקשר עם שאר התלמידים וגם יעלה את קרנה ואת בטחונה. בנוסף, חוג אות תחביב לשעות אחה"צ היה עוזר. חלק מהילדים המופנמים נפתחים ומתחברים בקלות יתר במסגרות קטנות ממסגרת בית הספר.
    האם בית הספר של המתאים לה מבחינה לימודית וחברתית? האם זה בית ספר גדול מדי והיא לא מוצאת את מקומה?

בהצלחה,

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו