מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית תקשורתאורן11/01/2011
שלום.
יש לנו בן בגיל 14 שמתחצף וצועק עלינו (עלי ועל אישתי) אישתי מתעלמת מהסיפור ואני איני מוכן לקבל זאת .
שוחחתי עם הילד מספר פעמים וזה לא עוזר .
הבעיה הקשה שאני שם לילד גבולות והאם לא וזה גורם למריבות בינינו והילד כמובן מנצל את המצב .
התחצפות והרמת הקול האחרונה של הילד גרמה לי להעיף אותו מהבית מאחר ואין בידי כל כלי להעניש אותו מאחר והענשה נפתחת בשלב מסוים ע"י האם בכל מיני הבטחות שהיא לא מקיימת או בגבולות שהיא לא מסוגלת לשמור עליהם .
מה ניתן לעשות ובאיזה כיוון .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית תקשורת - תגובה
אייל קנדינוף11/01/2011שלום אורן
כל זמן שאתה ואשתך לא תדברו באותה שפה יהיה קשה ביותר להתקדם.
יהיה נבון ביותר לפנות לייעוץ משפחתי כדי לקבל את הכלים והידע שנדרש להתמודד עם גיל ההתבגרות. בנך מגיב בצורה טבעית לתקופה שבה הוא נמצא ופשוט לא מקבל את סוג ההתנגדות (גבולות) הנכון ביחס למגדר ולגיל שלו. עונשים לא יעזרו וגם לא שיחות נפש. הדרך הנכונה נמצאת בנתינת אחריות שמגובה בהסכמים מחייבים.
אשמח לעזור
ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)