מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר עם ביתימיכל18/01/2011
הרגע עשיתי כביסה ובת ה17 שלי נתנה לי סל בגדים לכביסה וכנראה שהיא לא שמה לב או אולי דווקא בכוונה היו שם גלולות פליים. לי לא היה מושג שהיא התחילה לקחת ואני בכלל קצת בשוק שהיא לא סיפרה לי שהיא הולכת לרופא או שהיא רוצה בכלל
אנחנו בקשר טוב ולמרות שזה נושא שיכול להיות מביך מצער אותי שהיא לא פנתה אלי
האם זה אומר משהו על הקשר שלנו שחשבתי שהוא במצב מסוים אבל הוא במצב אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר עם ביתי - תגובה
אייל קנדינוף22/01/2011שלום לך
ממש לא!!! זה אומר שבתך במבוכה ממך בהקשר ליחסי מין ותו לא.
מצד שני יש לך הזדמנות להעלות את הנושא מולה ולכבד אותה בכך שהיא תדע שאת יודעת.
בנוסף, איזה מזל שהיא מספיק אחראית לקחת גלולות ואולי הגלולות קשורות לבעיה אחרת? הסדרת המחזור או אקנה?
שבי ושוחחי איתה על כוס קפה ושתפי אותה בתחושותייך ומחשבותייך, רק טוב יצא מזה....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל24/01/2011תודה על התגובה, נגשתי אליה ואמרתי לה שאני רוצה לדבר, אמרתי לה שראיתי את הגלולות והיא הייתה מאוד נבוכה, אמרתי לה שאני אשמח אם היא תשתף אותי ולא תחביא ממני דברים כאלו כי אני חושבת שזה אחראי ללכת לרופא ולהיעזר באנשי מקצוע כדי להיות מוגנת. היא אכן אמרה שהגלולות זה בשביל pms (כפי שהיא אמרה) ולא יחסי מין בשלב הזה. בכל מקרה, מאוד התקרבנו והיא שאלה אותי שאלות על גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
אייל קנדינוף24/01/2011כל הכבוד, כן ירבו אמהות כמוך.
ושיהיה המון בהצלחה לשתיכן בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)