קשר עם ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם ביתי
    מיכל
    18/01/2011

הרגע עשיתי כביסה ובת ה17 שלי נתנה לי סל בגדים לכביסה וכנראה שהיא לא שמה לב או אולי דווקא בכוונה היו שם גלולות פליים. לי לא היה מושג שהיא התחילה לקחת ואני בכלל קצת בשוק שהיא לא סיפרה לי שהיא הולכת לרופא או שהיא רוצה בכלל
    אנחנו בקשר טוב ולמרות שזה נושא שיכול להיות מביך מצער אותי שהיא לא פנתה אלי
    האם זה אומר משהו על הקשר שלנו שחשבתי שהוא במצב מסוים אבל הוא במצב אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם ביתי

הוספת תגובה

• קשר עם ביתי - תגובה

אייל קנדינוף
    22/01/2011

שלום לך
    ממש לא!!! זה אומר שבתך במבוכה ממך בהקשר ליחסי מין ותו לא.
    מצד שני יש לך הזדמנות להעלות את הנושא מולה ולכבד אותה בכך שהיא תדע שאת יודעת.
    בנוסף, איזה מזל שהיא מספיק אחראית לקחת גלולות ואולי הגלולות קשורות לבעיה אחרת? הסדרת המחזור או אקנה?
    שבי ושוחחי איתה על כוס קפה ושתפי אותה בתחושותייך ומחשבותייך, רק טוב יצא מזה....
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    24/01/2011

תודה על התגובה, נגשתי אליה ואמרתי לה שאני רוצה לדבר, אמרתי לה שראיתי את הגלולות והיא הייתה מאוד נבוכה, אמרתי לה שאני אשמח אם היא תשתף אותי ולא תחביא ממני דברים כאלו כי אני חושבת שזה אחראי ללכת לרופא ולהיעזר באנשי מקצוע כדי להיות מוגנת. היא אכן אמרה שהגלולות זה בשביל pms (כפי שהיא אמרה) ולא יחסי מין בשלב הזה. בכל מקרה, מאוד התקרבנו והיא שאלה אותי שאלות על גלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

אייל קנדינוף
    24/01/2011

כל הכבוד, כן ירבו אמהות כמוך.
    ושיהיה המון בהצלחה לשתיכן בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו