חרם קבוצתי - הבן שלי בן 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרם קבוצתי - הבן שלי בן 15
    גילה לוי
    24/01/2011

אנחנו תושבים חדשים בעיר {10 חודשיים} הבן שלי התקבל מאוד יפה חברתית , אך לאחרונה הוא התחבר לחבורה שלא מוצאת חן בעניי - הבהרתי לו זאת כמובן עם הסבר הגיוני למה הם לא מתאימים לו . ביום שישי האחרון הם היו במסיבה ושם ביקשו ממנו להצטרף אליהם ולהרביץ לילד שהם מקרים אך לא אוהבים.... והבן שלי סירב ולכן קראו לו בשמות "הומו" , "זונה" ועוד, ביום שבת שמעתי שיחות טלפון שנעשו בין הבן שלי ולבן החברה , והוא התנצל "שקיבל רגליים קרות " ולא פעל לפי מה שביקשו ממנו ואף ביקש סליחה . ביום ראשון הוא הגיע לבי"ס וגילה שכולם לא מדברים אתו ואף מחרים אותו. גם אחה"צ שהצטרף למגרש הכדור רגל לא שיתפו אותו במשחק. הוא חזר הביתה מאוד עצוב וביקש ממני שנעזוב את העיר .... והוא לא מוכן ללכת לבי"ס .....ניהלתי איתו שיחה והרמתי את האגו שלו ואמרתי שהוא יצא הכי טוב שאפשר אך הם אנשים קטנים ....כי זה שהוא לא נכנע והשתתף באלימות וחוסר אנושיות שלהם זה ילד עם המון אישיות ותובנה .....
    הבוקר הוא התנגד ללכת לבי"ס , ואפשרתי לו להשאר ,זו פעם ראשונה שאני נאלצת להתמודד עם תופעה כזו , אני לא יודעת מה לעשות ? למי לפנות ? ואם פעלתי נכון לגבי הבוקר ? האם להתערב ? אגב אני לא רוצה שהוא יחזור להיות אתם בקשר אך אני גם לא רוצה שהוא יצטרך לפחד מהם או לא לדבר איתם בכלל....................אני מבקשת עצות איך לנהוג ומה לעשות תודה תודה .................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרם קבוצתי - הבן שלי בן 15

הוספת תגובה

• חרם קבוצתי - הבן שלי בן 15 - תגובה

אייל קנדינוף
    24/01/2011

שלום לך
    יש לערב מיד את הנהלת בית הספר ואת רשויות הרווחה בעירך. אם לא תעשי זאת את יכולה להיחשב כשותפה לעברה. מה שקרה במסיבה גובל בפלילים ויש נער מסכן שעבר התעללות שיש לתת עליו את הדעת. ומה היה קורה אם חס וחלילה בנך היה מקבל את המכות?
    לכן יש לערב מיד את המחנכת ואת הנהלת בית הספר על כך שבנוסף למכות במסיבה, מופעל חרם על בנך, תוך כדי עדכון שגם לשכת הרווחה של העירייה מיודעת בנושא....
    כך לא יהיו כסת"ח!!!!
    אל תמתיני, וגם אל תיידעי את בנך שפנית להנהלה.
    תפקידך הוא קודם כל להגן עליו, ואם החרם לא יפסק יש לחשוב על מסגרת לימודית אחרת.
    את יכולה לעשות זאת תוך קבלת הבטחה מהנהלת בית הספר שלא יחשפו את שמו של בנך.
    כך תשיגי 2 מטרות, 1. נערים אלו יטופלו, 2. בנך יצטרך להימנע מחברתם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו