מכור למחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור למחשב
    חדווה
    25/01/2011

שלום מבקשת עזרה בני בן הה17 מבלה את כל זמנו החופשי בחדרו לבד סוגר את הדלת כשאנחנו מגיעים לנקודת רתיחה ביחסים ניסינו להוציא את המחשב הוא ברח מהבית קילל אותנו האווירה בבבית נוראית הוא מתנהג כמכור אין לו שום חיי חברה בינתיים מתפקד בסדר בבית הספר היחסים יבינינו איומים בעצם אין יחסים כבר אנחנו עצובים ומפחדים אשמח לקבל תגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור למחשב

הוספת תגובה

• מכור למחשב - תגובה

אייל קנדינוף
    27/01/2011

שלום לך
    נדרשת פה התערבות מקצועית ויפה שעה אחת קודם. יש להבין את ההשלכות החמורות לעתיד של התמכרות כזו ואת הדרך הנדרשת כדי לעזור לו לצאת מהמצב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה מאד מוכרת לי...

רונה
    28/01/2011

גם אני בבעיה דומה. אשמח לשוחח איתך למרות שגם אני לא מצאתי פיתרון ואני עדיין מגששת ושואלת. יכולות להיות המון סיבות לכך ויש לי כמה עצות,כיתבי לי את המייל שלך אחר כך נוכל לדבר טלפונית אם תירצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו