מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לנהוגגאי25/01/2011
שלום .
בני בן 14 וברוב היום הוא מול המחשב ומתנתק ממנו רק בסביבות השעה 10:30-11:00 בלילה , בכל הזדמנות הוא רץ למחשב .
אני מבקשת ממנו לכבות בסביבות 10:00 בלילה ובפועל הוא מגיב בסביבות 11:00 כמובן שאני מבקשת מספר פעמים עד שהוא מגיב .
כתוצאה מאי תגובת הבן לבקשתי שהיא אינה מספיק תקיפה ומעמידה גבולות כפי שבעלי טוען שצריך להעמיד עקב רבוי הבקשות שלי אליו נוצרים חיכוכים ואי הסכמות ביננו ל(ביני ולבעלי) גבי הגבולות שיש להעמיד והיכולת שלי כאם לעמוד על המשמר בגבולות . יש מקרים רבים בו הילד מזניח את שעורי הבית והלימודים לטובת המחשב והתחלת השעורים מתבצעת רק בשעות הערב כמו 8-9 בערב ובעלי טוען כי מנהג זה או התנהגות כזו פסולה והיא נובעת בגלל ההתמכרות וחוסר העמדת גבולות לילד וסדר יום ברור שעליו אנחנו צריכים להקפיד גם אם זה לא מוצא חן בעיני הילד או יפגע בו בשלב הראשון (טענת בעלי)
עוד טוען בעלי כי הילד מכור למחשב ולכן אינו מחפש להתעסק בתחומים אחרים ורוב השעות הוא משקיע במחשב והשקעתו מוגזמת , אני חושבת אחרת ולא ראה שהילד מכור כי כל הילדים בגילו כל היום במחשב .
מה לדעתך עלי לעשות ? האם בעלי צודק בטענותיו ? האם ניתן להגיע להבנה בחינוך הילד כאשר כל אחד רואה את דרך החינוך בצורה שונה אחד עם גבולות ברורים והשני רואה ללא גבולות ברורים או גבולות שנפרצים לאחר כמספר ימים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לנהוג - תגובה
אייל קנדינוף26/01/2011שלום רב
לצערי בעלך צודק. יש להגיע להסכם עם בנך לגבי זמני שימוש במחשב. כמובן שלהסכם צריך גם חלק שמתאר מה יקרה אם לא עומדים בהסכם-"תשלום".
יש לתת לו להחליט מה יהיה התשלום שלו אם לא יעמוד בהסכם. כמובן שלכם ההורים יש אפשרות וטו על תשלום לא מקובל.
והיה ולא יעמוד בהסכם מחובתכם לממש את ההסכם עד הסוף ולעזור לו לשלם את התשלום שהוא קבע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)