מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היידנה15/12/2007
היי! אני בת 15 ואני סובלת מהפרעות אכילה כבר שנתיים וחצי - אני בטיפול כבר הרבה זמן. כנראה , בעקבות המחלה נהפכתי להיות צמחונית. כאילו אף פעם לא מתתי על בשר אבל עדיין , אכלתי. הרופרה שלי לא מסכימה בשום פנים ואופן שאני יספיסק לאכול בשר כי היא אומרת שאחר כך חוזרים למחלה...מההתחלה....
אמא שלי גם מתעקשת שאני יאכל וממש מידי פעם היא מוותרת לי..
שאני אוכלת בשר אני ממש בוכה וסובלת ולפעמים אני מקיאה גם וחושבת שה יעזור להם להבין שאני לא אוהבת את זה! אני יודעת ומבינה זה בריא והכול...אז בכל זאת...אני יודעת שבסוף לא תהיה לי ברירה ואני כן יאכל אבל אולי יש לך איזה עצה לתת לי?
תודה , דנה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
ענת זפרני17/12/2007דנה חמודה
את לא חייבת לאכול בשר
היום יש תחליפים מדהימים: סויה ביצים גבינות ועדשים ועוד אלף ואחד דברים
הפרעות האכילה שלך אינן נוגעות ואינן שייכות לבשר
אני מציעה לך לבדוק עם הפסיכולוגית שלך לעריכת חוזה עם הורייך שאת אוכלת את התפריט, נשקלת ונמדדת ואם בדיקות הדם תקינות - הם לא מכריחים אותך.
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)