מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם ילדה בת 16חצויה09/02/2011
אנו הורים ל 4 ילדים, גילאים 18, 16.5, 8, 6. הקשר שלי כאמא עם ביתי בת 16.5 מלווה בעימותים (עליי לציין שרוב הזמן אני נמצאת ומתמודדת עם הילדים, בעלי בעבודה ברוב שעות היום) לאחרונה בתי אף מתפרצת עליי במילים כמו "תתפוצצי".טון הדיבור שלה אליי גבוה וכועס. כשאני מנסה לשוחח עימה, אני כאמא לא מרגישה שהשיחות יעילות, לעיתים אינה רוצה ופשוט הולכת וכשהיא רגועה יותר ואני משוחחת עימה, תמיד היא מתלוננת שאנו דורשים ממנה יותר מדי, יותר ממה שהיא מקבלת, או משהו בסגנון ובשורה תחתונה אני לא מרגישה שהשיחה מועילה.
זה ממש לא הקשר שציפיתי שיהיה לי עם בתי.אודה לעצתכם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם ילדה בת 16 - תגובה
שלי ורדי10/02/2011שלום לך,
אין לי הרבה מידע, הקשר בין אמהות למתבגרות לעתים קשה כי הבנות מנסות להיפרד רגשית והן ביקורתיות על האם, או לסירוגין העצבנות של הגיל גורמת לפיוז קצר ולהשלכה של המתח והכעסים הפנימיים אל האם שהיא האדם הכי קרוב והכי קל להשליך אליה את המטענים. ייתכן שבעוד שנה-שנתיים הקשר יהיה שונה. אם לקשר תשתית טובה מגיל צעיר יותר, אל תדאגי, צריך יותר סבלנות ואולי פחות שיחות חינוך עם הבת כי אינן מועילות. אולי עדיף יותר חוויות אתה, כמו להזמין אותה לסרט, לקניות משותפות וכו'.
מצד שני, אם את מרגישה שיש קשיים רבים בקשר ביניכן כדאי לפנות להדרכת הורים
בהצלחה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
חצויה10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)