מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גניבת כסף מהוריםמבולבלת20/02/2011
שלום
תפסנו את בתי בת ה-13.5 בגניבת כסף מארנקי. בפעם הראשונה היא גנבה לי 50 ש"ח ואמרה שמצאה את הכסף ברצפה ברחוב וכמובן האמנתי לה-זה קרה לפני חודש לערך.
שלשום בתי הלכה לקניון עם חברות וחזרה הביתה עם משקפי שמש חדשים בשווי 100 ש"ח. כששאלתי אותה מהיכן הכסף טענה שמצאה את הכסף. כמובן שלא האמנו לה והתחלנו לתחקר אותה היא התעקשה,נשבעה ואפילו רצתה שנתקשר לחברה שלה ושהיא תגיד לנו שמצאה את הכסף. לאחר כ-20 דקות של שקרים וכשהיא ראתה שאין סיכוי שנאמין לה הודתה בבכי ובפחד שהיא לקחה לי את הכסף מהארנק (גם את ה-50 הקודמות). מיותר לציין שהיינו בהלם מוחלט, גמור. לאחר ההלם התחילו הכעס,הצעקות וגם הכיתי אותה והתחלתי לבכות-פשוט לבכות. בעלי לאחר זמן קצר מאוד התרכך והחל לנהל עימה שיחות אני פשוט יצאתי מהבית להרגע. עברו שלושה ימים אני עדיין לא רגועה הילדה קיבלה עונש חמור אבל אני פשוט לא יודעת איך להמשיך?איך להתמודד?מה לעשות?אולי אני צריכה לקחת אותה לטיפול פסיכולוגי?
אבקש ייעוץ עזרה -מה לעשות?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניבת כסף מהורים - תגובה
שלי ורדי21/02/2011שלום לך,
לא ידועת את הרקע של הבת , האם היו לה בעיות קודמות, מחוץ לבית או בתוך המשפחה, אך ההתנהגות הזו בהחלט לא טבעית ומעידה על קשיים בתקשורת, ותחילת יצירת תפיסת עולם מצד הבת שלכם שהיא צריכה לדאוג לעצמה, בלי לקבל רשות או להתייעץ. היא מתרחקת רגשית או לסירוגין זועקת לעזרה, בתקווה לא מודעת שהמעשים שלה יובילו לזעזוע רגשי אצלכם ותבינו את הבעיות שלה. (הזעזוע הרגשי, זה הצליח לה...). תעשו חושבין ואם יש ברקע בעיות קודמות אתה, זה הזמן לבקש ייעוץ פסיכולוגי.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)