מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי כבודרבקה21/02/2011
שלום הבן שלי מאוד לא מכבד אותי מתחצף אליי מדבר אליי בזילזול . אבל כבעלי מחנך אותו הילד הזה ממש מדבר אליי יפה {אין לא קשר עם אבא שלו}והכל משתנה אבל החינוך של בעלי ממש טוב עד שלפעמים הוא נוקשה מאוד אני מרגישה שהבן שלי נעשה ממש חייל ועצוב לא על כך שאני מאשרת לבעלי לאחרונה דיברתי עם בעלי שרק אני מחנכת וזה לא טוב מה עלי לעשות זה לא טוב וזה לא טוב צריך אמצע ואני לא יודעת אך מאיפה אפשר לקבל כלים אני מראש העין עם יש איזה סדנה אני ישמח להגיע {אני אמא רכה ולא יודעת לשים גבולות }הלוואי שהייתי יודעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כבוד - תגובה
שלי ורדי21/02/2011שלום לך,
אני מבינה שבעלך מגדל את בנך יחד אתך והוא בעצם ה"אבא הפסיכולוגי" עבורו אני לא חושבת שנכון שבבית אחד, את תחנכי אותו לבד כאשר מבוגר אחראי נוסף נמצא. את ובעלך צריכים למצוא את שביל הזהב ביניכם כדי שהחינוך של שניכם לא יהיהי כל כך שונה.
אם אני מבינה נכון, הבעיה העיקרית הינה שאת לא מזדהה עם הדרך הנוקשה מדי לטעמך של בעלך והוא מבקר את הדרך שלך. האמת נמצאת באמצע איפשהו, קצת נוקשות וגבולות ומסגרת אך גם רכות. הרכות לא צריכה לבוא במקום גבולות, את מבלבלת בין רכות לגבולות נדמה לי. רכות אינה פרושה לאבד סמכות אך לדעת במצבים מסויימים לבטא רוך ובמצבים אחרים להיות סמכותי. תאמיני לי שילדים מחפשים את הגבולות. מה שמבלבל אותנו כהורים זה שהילדים נמצאים במצב של קונפליקט תמידי: הם רוצים חופש, רוצים לעשות כרצונם אך בו זמנית מפחדים מהחופש והדחפים של עצמם ומרגישים מוגנים כשההורה מציב להם גבולות בהתנהגות, בהרגלים וביחס. הם אפילו מעריכים את ההורים יותר על יכולתם לעמוד מולם. הערכה זו תביא אחריה גם הזדהות עם הערכים של ההורים ועם הדרך שלהם.
אולי ייעוץ משפחתי יעזור לכם.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)