לא סיפרתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא סיפרתי
    ורד
    22/02/2011

אני הייתי אצל רופא נשים שגם אמא שלי הולכת אליו בלי שספרתי לה כי בקשתי גלולות והוא נתן לי פליים שהמינון בהם נמוך ככה שכנראה שלא יהיו לי תופעות לוואי משהו שאמא שלי מפחדת ממנו וזה גם למה היא לא רוצה שאני אקח גלולות.
    לא אמרתי לרופא לא לספר לה ועכשיו אני מפחדת שהוא יספר והיא תהיה עצבנית עלי
    מה לעשות? לחזור אליו עוד פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא סיפרתי

הוספת תגובה

• לא סיפרתי - תגובה

שלי ורדי
    23/02/2011

היי ורד,
    הוא לא יספר לה, עצם העובדה שהוא נתן לך גלולות מעידה על כך שאפשרי ללא ידיעת אמך. אני חושב שאפשר לסמוך עליו, רופאים לא אמורים להעביר אינפורמציה רפואית גם אם זה לאמא. (הם לא כמו מורים, אל תדאגי). לפי החוק את רשאית להחליט על גלולות בעצמך בהסכמת הרופא. ואם אמך פעם תדע, אולי תראה בעצמה את הגלולות, בסופו של דבר, לא תוכל לכפות עלייך את רצונה,. אני מניחה שאת מספיק בוגרת, אחרת לא היה נותן לך את הגלולות. לא תמיד תוכלי לרצות את ההורים, תעמדי על צרכייך ועל מה את חושבת שזה נכון עבורך ותסבירי לה זאת אם יהיה צורך. לא נראה לי שאת צריכה לחזור לרופא.
    אני גם מקווה שאת זהירה בכל מעשייך.

בהצלחה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו