מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתבגרתחסרת אונים28/02/2011
הבת שלי בת 15.3 והיא מטריפה אותי. אני יודעת שגיל ההתבגרות לא קל אצלה כמו לרוב הבנות בגילה , אבל אני לא מצליחה להבין אותה.
היא תמיד מתעוררת מאוחר לבית הספר , היא גם הולכת לישון מאוחר כי היא מתכתבת בפייסבוק כל הזמן ואני מעירה לה, שתלך לישון כי יהיה לה קשה להתעורר בבוקר אבל היא בשלה. אני רוצה שהיא תגיע להבנה לבד שכדאי לה ללכת לישון מוקדם בלילה ולא על ידי סנקציות של לנתק את המחשב. השאלה אם בגיל הזה היא יכולה להגיע למסקנה זו לבד או שחייבים לנתק לה. דבר שני, היא כל הזמן מאחרת . קובעת עם חברות לצאת ותמיד אחרונה להיות מוכנה . יש לה שעורים פרטיים אצל מורה ויוצא שבתדירות גבוהה היא מאחרת ואף מבקשת ממני להודיע למורה שהיא מאחרת או לא באה, תמיד ברגע האחרון. אני לא מצליחה להבין אותה. מה אני עושה איתה? זה מגיע לצעקות ועצבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתבגרת - תגובה
שלי ורדי03/03/2011שלום,
למש שלא תבקשי את העזרה של המורים? לגבי האחורים בבית הספר הם גם אמורים להגיב,לא מאמינה שבגיל כזה צריך להפעיל סנקציות כמו לנתק פייסבוק.
זה נותן הרגשה של ילדה קטנה ולא מעצים את תחושת הבגרות.
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)