מתבגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתבגרת
    חסרת אונים
    28/02/2011

הבת שלי בת 15.3 והיא מטריפה אותי. אני יודעת שגיל ההתבגרות לא קל אצלה כמו לרוב הבנות בגילה , אבל אני לא מצליחה להבין אותה.
    היא תמיד מתעוררת מאוחר לבית הספר , היא גם הולכת לישון מאוחר כי היא מתכתבת בפייסבוק כל הזמן ואני מעירה לה, שתלך לישון כי יהיה לה קשה להתעורר בבוקר אבל היא בשלה. אני רוצה שהיא תגיע להבנה לבד שכדאי לה ללכת לישון מוקדם בלילה ולא על ידי סנקציות של לנתק את המחשב. השאלה אם בגיל הזה היא יכולה להגיע למסקנה זו לבד או שחייבים לנתק לה. דבר שני, היא כל הזמן מאחרת . קובעת עם חברות לצאת ותמיד אחרונה להיות מוכנה . יש לה שעורים פרטיים אצל מורה ויוצא שבתדירות גבוהה היא מאחרת ואף מבקשת ממני להודיע למורה שהיא מאחרת או לא באה, תמיד ברגע האחרון. אני לא מצליחה להבין אותה. מה אני עושה איתה? זה מגיע לצעקות ועצבים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתבגרת

הוספת תגובה

• מתבגרת - תגובה

שלי ורדי
    03/03/2011

שלום,
    למש שלא תבקשי את העזרה של המורים? לגבי האחורים בבית הספר הם גם אמורים להגיב,לא מאמינה שבגיל כזה צריך להפעיל סנקציות כמו לנתק פייסבוק.
    זה נותן הרגשה של ילדה קטנה ולא מעצים את תחושת הבגרות.

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו