מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה מאוד חצופה בת 11.5akh06/03/2011
שלום, זקוקה נואשות לעזרה, יש לי בת בת 11.5 הבכורה יש עוד ילדה בת 9.5 ובן בן 4
אנחנו גרושים כשנה הילדים חיים איתי ממש רוב הזמן רק פעם בשבת שנייה הולכים לאבא שכרגע חי אצל אמא שלו בדירה קטנה, הבעיה: ביתי בת 11.5 מתחצפת אלי - צועקת עליי, אבל ברמות ממש קשות: קוראת לי שקרנית, רעה, אישה מכשפה, אישה איומה , ..הלוואי ותמותי, וזה כבר קורה כל יום על כל דבר הכי קטן, עליי לציין שלהתחצפויות שלה אלי יש גיבוי מלא מאבא שלה, שאומר לה לא להקשיב לאמא, ממש נוצא מצב שהילדה הפכה לאיזשוהי אישה, או ממש מפלצת!!!, כל היום צועקת עליי וגם על אחיה, גם על חברות שלה, הילדה פשוט נראית לי מאוד ממורמרת, ממש! מה לעשות והאם יש קו ייעוץ או טיפול בחינם? כי אצל פסיכולוגית המינימום לפגישה פעם בשבוע זה 150 שקל ואין לי אותם כרגע... אנא עזרה או ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה מאוד חצופה בת 11.5 - תגובה
שלי ורדי09/03/2011שלום לך,
באמת הבת שלך נשמעת אומללה ושקשה לה ורבה עם כל העולם ומאמללת גם אותך. זה די צפוי אם יש נתק כזה ביינך לבין אביה והוא גם משמיץ אותך בפניה. היא צריכה טיפול אך לא רק היא, כל המשפחה, לדעתי, הכי טוב במצבכם הכספי לפנות לרווחה (כרגע שובתים..)לפעמים יש להם טיפולים משפחתיים, או למרפאה של משרד הבריאות במקום מגוריכם אפשרות שלישית הינה לפנות לשירות הפסיכולוגי המקומי, ייתכן שיש פניות לקבל שם עזרה. לטיפול בילדה תצטרכי את הסכמת האב אך אם תפני לרווחה יוכלו לשכנע את האב ואף ללחוץ עליט להשתכנע לטיפול בילדה אם בתחילה יערים קשיים.
המצב לא קל, במיוחד כי הילדה נמצאת בין שני הורים שיריבים היום ביניהם.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)