מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף בבקשהG'N'R19/12/2007
שלום.
יש לי ידידה שהיא מחולניקית ומאז שאני מכיר אותה היא מודעת לגוף שלה (דיאטות,חדר כושר וכו')
לפני כמה ימים היא סיפרה לי שהיא הקיאה בכוונה באיזה לילה אחד כדי שההורים שלה לא יראו.
הקטע הוא שהיא נראית מצוין וכמעט בכלל שאין לה בטן ויש לה הרבה בנים שרוצים אותה ככה שהיא מקבלת נונסטופ מחמאות על איך שהיא נראית.בנוסף היא גם ממש לא מסתכלת על היופי של הבנאדם אלא יותר על האופי ככה שאני לא מבין איך היא הגיעה למצב הזה.
יש לכם מושג מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לדחוף
ענת זפרני20/12/2007הפרעות אכילה לא תמיד קשורות למראה החיצוני....
האמת היא, שברוב המקרים מדובר בעסק הרבה יותר מורכב שרק הסימפטום הנראה לעין הוא ההפרעה.
חשוב חשוב חשוב להפנות אותה מהר ככל האפשר לטיפול.
בכל אחד מבתי החולים בארץ יש מחלקה לטיפול בהפרעות אכילה
וישנם צוותים מ ד ה י מ י ם לעזרה בטיפול
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
G'N'R20/12/2007הקטע הוא שהיא לא מקיאה קבוע היא אמרה לי שהיא הקיאה לפני כמה ימים פעם אחת וזהו ושהיא רוצה להמשיך
איך אני יכול לדבר אליה ככה שזה ישפיע עליה והיא לא תרצה לעשות את זה יותר?
בבקשה ענו מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
G'N'R20/12/2007אני ממש דואג שזה יתפתח לזה.בינתיים לא בכל אופן השאלה שלי היא איך להתייחס אליה ככה שהיא לא תרצה את זה יותר כי היא מקבלת הרבה מחמאות על איך שהיא נראית אבל את אומרת שזה לא קשוראז..מה אני אמור לעשות אני ממש דואג לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי אני לחוץ מהקטע הזה
G'N'R20/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)