עזרה דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף בבקשה
    G'N'R
    19/12/2007

שלום.
    יש לי ידידה שהיא מחולניקית ומאז שאני מכיר אותה היא מודעת לגוף שלה (דיאטות,חדר כושר וכו')
    לפני כמה ימים היא סיפרה לי שהיא הקיאה בכוונה באיזה לילה אחד כדי שההורים שלה לא יראו.
    הקטע הוא שהיא נראית מצוין וכמעט בכלל שאין לה בטן ויש לה הרבה בנים שרוצים אותה ככה שהיא מקבלת נונסטופ מחמאות על איך שהיא נראית.בנוסף היא גם ממש לא מסתכלת על היופי של הבנאדם אלא יותר על האופי ככה שאני לא מבין איך היא הגיעה למצב הזה.
    יש לכם מושג מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• שלום לדחוף

ענת זפרני
    20/12/2007

הפרעות אכילה לא תמיד קשורות למראה החיצוני....
    האמת היא, שברוב המקרים מדובר בעסק הרבה יותר מורכב שרק הסימפטום הנראה לעין הוא ההפרעה.
    חשוב חשוב חשוב להפנות אותה מהר ככל האפשר לטיפול.
    בכל אחד מבתי החולים בארץ יש מחלקה לטיפול בהפרעות אכילה
    וישנם צוותים מ ד ה י מ י ם לעזרה בטיפול
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

G'N'R
    20/12/2007

הקטע הוא שהיא לא מקיאה קבוע היא אמרה לי שהיא הקיאה לפני כמה ימים פעם אחת וזהו ושהיא רוצה להמשיך
    איך אני יכול לדבר אליה ככה שזה ישפיע עליה והיא לא תרצה לעשות את זה יותר?
    בבקשה ענו מהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב

G'N'R
    20/12/2007

אני ממש דואג שזה יתפתח לזה.בינתיים לא בכל אופן השאלה שלי היא איך להתייחס אליה ככה שהיא לא תרצה את זה יותר כי היא מקבלת הרבה מחמאות על איך שהיא נראית אבל את אומרת שזה לא קשוראז..מה אני אמור לעשות אני ממש דואג לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי אני לחוץ מהקטע הזה

G'N'R
    20/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו