מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת בריאותאנונימי12/03/2011
בס"ד
שלום אני בן 16, בסביבות סוכות הייתי קצת חולה ואיכשהו זה התפתח לכך שקיבלתי התקפי חרדה (יש עבר משפחתי) והייתי מאוד לחוץ וחרדתי בקשר לבריאות,
מאז ועד היום עברתי עשרות בדיקות, דם, צילומים ומה לא..
כל התקינות יצאו תקינות ברוך השם!
אבל עדיין נמשכים כאבים, אין כמעט מקום בגוף שלא כאב לי, כל יום במקום אחר, הייתי אצל רופאת מתבגרים שהפנתה אותי לפסיכולוג אבל עוד לא הלכתי (קבעתי תור אבל נאלצתי לבטל מכל מיני סיבות).
זה מאוד מייאש, בנוסף כל הלימודים והכול זה מתיש אותי, שאני נמצא בחברה אני פחות מרגיש כאבים וכאלה אבל אם אני לבד ומתחיל לקרוא על משהו אני מתחיל להרגיש מיחושים שונים וכאבים כמה דקות לאחר מכן (יענו אם אני קורא על מחלה אחרי כמה דקות אני מתחיל להרגיש כל מיני סיפטומים שקראתי עליהם ורואה את הסוף מה שנקרא..)
מה אפשר לעשות??
תודה מראש ושבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת בריאות - תגובה
אייל קנדינוף12/03/2011שלום לך
פנה כבר מחר לטיפול וייעוץ פסיכולוגי, יש היום את הכלים כדי לעזור לך. אין טעם שתמשיך לסבול!!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)