מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד שרוצה לעזוב את הביתרונה21/03/2011
שאלה...ילד בן 16 שהוריו התגרשו, אימו הכניסה הביתה גבר שחי איתם כבר שנה. לילד עוד 3 אחים קטנים, האמא בהריון...הילד רוצה לעזוב את הבית ולברוח לחברים או לסבתא. מה היית מייעץ לאבא של הילד לעשות? הוא אינו יכול לגדל אותו בגלל שהוא גר בדירת חדר ואין לו כסף להשכיר דירה יותר גדולהץ איך מדברים עם הילד? האם לתת לו ללכת בידיעה שהמרד יעבור והוא יחזור הביתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שרוצה לעזוב את הבית - תגובה
שלי ורדי21/03/2011שלום, אין הרבה פרטים, קשה להחליט מה טוב לבן במקרה הזה. למה שלא ישאר בבית וינסו לפתור את הבעיות של המצב החדש? תלוי בהתנהלות של אמו ושל בן זוגה. לפי הידע המועט, הבן לא רוצה למרוד אלא פשוט לא טוב לו בבית. צריכים לקבל עזרה הבן והאמא. אני לא רואה תמיד משהו לא נכון לעבור לסבתא, אם הסבתא מספיק חזקה, ויכולה לדאוג לו ולכוון אותו או עם הבן מספיק עצמאי לדאוג חלקית לעצמו. אין ספק שלהחלטה כזו צריכים איש מקצוע כמו עו"ס שיכוון.
כול טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)