ילד שרוצה לעזוב את הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שרוצה לעזוב את הבית
    רונה
    21/03/2011

שאלה...ילד בן 16 שהוריו התגרשו, אימו הכניסה הביתה גבר שחי איתם כבר שנה. לילד עוד 3 אחים קטנים, האמא בהריון...הילד רוצה לעזוב את הבית ולברוח לחברים או לסבתא. מה היית מייעץ לאבא של הילד לעשות? הוא אינו יכול לגדל אותו בגלל שהוא גר בדירת חדר ואין לו כסף להשכיר דירה יותר גדולהץ איך מדברים עם הילד? האם לתת לו ללכת בידיעה שהמרד יעבור והוא יחזור הביתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שרוצה לעזוב את הבית

הוספת תגובה

• ילד שרוצה לעזוב את הבית - תגובה

שלי ורדי
    21/03/2011

שלום, אין הרבה פרטים, קשה להחליט מה טוב לבן במקרה הזה. למה שלא ישאר בבית וינסו לפתור את הבעיות של המצב החדש? תלוי בהתנהלות של אמו ושל בן זוגה. לפי הידע המועט, הבן לא רוצה למרוד אלא פשוט לא טוב לו בבית. צריכים לקבל עזרה הבן והאמא. אני לא רואה תמיד משהו לא נכון לעבור לסבתא, אם הסבתא מספיק חזקה, ויכולה לדאוג לו ולכוון אותו או עם הבן מספיק עצמאי לדאוג חלקית לעצמו. אין ספק שלהחלטה כזו צריכים איש מקצוע כמו עו"ס שיכוון.

כול טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו