נערה בעייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נערה בעייתית
    לירון
    26/03/2011

אחת מבנותיי -13- בעייתית.נולדה ללא טיפת אמפטיה. באיזשהוא מקום נראה שהמילה אנדריגנוס מאד מתאימה לה. מאד ערמומית ופקחית. משליטה טרור וסחיטה בבית(הרבה יותר ממה שנדמה לקורא הממוצע) ויש לה גם בעיית ביישנות עמוקה/חרדה חברתית.

כך גם מרגע שנולדה.
    ==============
    1.מהם המקומות ומי האנשים האפשריים בגוש דן לטיפול בעניין ,בפרט ב-פ"ת. אגב, אנו בקופ"ח כללית? איזה סוג טיפול? התפתחותי/קליני?

2.והיא כאמור טום-בוי רצינית שיהיה קשה מאד לשכנע אותה לבוא לטיפול.
    והאם יש שיטות/ניסיונות מקובלים לשכנע להביא אותה? יש לה אחות כמעט בגילה ואולי קל יותר למשל לשכנע את שניהם להגיע יחדיו?-

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נערה בעייתית

הוספת תגובה

• נערה בעייתית - תגובה

שלי ורדי
    26/03/2011

שלום דוד,
    העובדה שהיא משליטה טרור בבית, הרבה מעבר למקובל, מעידה משהו על התנאים המאפשרים לה זאת בבית, כלומר אתם ההורים לא מצליחים להיות עבורה אותוריטה, סמכות מספיק טובה כדי שתזדננ אתכם. גם העובדה שיהיה לה קשה להגיע לטיפול (המקרה שלה לא קשור לטיפול התפתחותי, מדובר טפול פסיכולוגי) מביא אותי למסקנה שטיפול משפחתי היה מועיל, יש מטעם קופת חולים כללית, דרך המושלם פסיכולוגים משפחתיים בטח גם באיזור מגוריכם, תבררו דרך הכללית. או המלצות אחרות, אולי גם בשניידר יש מרפאה לטיפול משפחתי (המרפאה בתשלום נדמה לי), לדעתי יש מרפאה לחרדות שזו גם אופציה שניי מכיוון שהיא סובלת כדבריך מחרדה.
    תגלו נחישות לגשת לטיפול, זו גם דוגמא למנהיגות הורים במשפחה.

בהצלחה רבה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו