מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםנועה27/03/2011
שלום, אני בת 17 וחצי +, ויש לי חבר מזה הרבה זמן (תקופה של עשרה חודשים בערך) שגדול ממני בשנה.
אנחנו לא מקיימים יחסי מין, מטעמי "מוכנות" אני קוראת לזה, שאני מרגישה עוד לא מוכנה וכאלה. זה בסדר גמור, אין לחץ, מהבחינה הזו הכל בסדר.
הגענו לסיטואציה באחת הפעמים שהוא היה בלי כלום (כלומר איבר מינו היה חשוף) ואני הייתי עם תחתונים. לא היינו עם אמצעי מניעה מאחר שאני הייתי עם תחתונים, והם לא ירדו ממני, אז לא חשתי בצורך.
הרגשתי את האיבר שלו בתוכי, אבל זו לחלוטין לא הייתי חדירה, רק חיכוך קטן. הוא לא גמר מזה, רק נהננו והפסקנו. אני פוחדת שנפלט לו קצת זרע תוך כדי החיכוך, ושואלת אם ישנה אפשרות שזה יכול להיות מסוכן, על אף שהייתי עם תחתונים עלי? יש אפשרות שזה הגיע איכשהו אלי, וזה יכול להיות מסוכן? מהבחינה של הריון? הרי לא היינו עם אמצעי מניעה, אבל פשוט לבשתי תחתונים, והחדירה בטח לא הייתה מלאה.
חשוב לציין שעוד לא עשיתי את זה בחיים, ועל כן קרום בתוליי אף פעם לא נקרע. ישנה אפשרות לסיכון אם זה מעל התחתונים? בטח אם הוא לא גמר בתוכי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
שלי ורדי27/03/2011שלום לך,
מהתיאור שלך נדמה לי שלא..תלוי ברטיבות התחתונים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר?
נועה28/03/2011לא הבנתי את התשובה שלך. תוכלי לפרט יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר? - תגובה
שלי ורדי28/03/2011אני לא בקיאה בעניינים האלה, כדאי שתפני לפורום אחר של רופאים. הכוונה שלי בתשובה שליף שאם תחתונייך לא התרטבו מספיק אז יש סיכוי קטן לחדירת הזרע אל תוך גופך. מהתיאור שלך נראה לי שאת יותר בחרדה, אני מייעצת לך לפנות למידע נוסף לגבי כניסה להיריון, ימי ביוץ, וכל כללי הזהירות. יש גם ספרים, כדאי לך מאד להתעניין, לקנות ספר טוב ולהשקיע בנושא זה, את בגיל שבקרוב תתנסי בחיי מין, ולא מספיק המידע המועט שמייעצים לך בפורומים השונים.
מקווה שעזרתי,
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנועה
תמר30/03/2011את כותבת שני דברים הפוכים, מצד אחד - "הרגשתי את האיבר שלו בתוכי" ומצד שני - "זו לחלוטין לא היתה חדירה, רק חיכוך קטן". זה קצת קשה להבין ככה מה בדיוק קרה, ובכל אופן זה נשמע לי סיכוי אפסי להריון.
לדעתי הפורום המתאים לשאלות מסוג זה הוא פורום רפואי כמו:
http://www.beok.co.il/Forums/פורום_גניקולוגיה_נערות
http://www.beok.co.il/Forums/פורום_סקס_נוער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)