שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    נועה
    27/03/2011

שלום, אני בת 17 וחצי +, ויש לי חבר מזה הרבה זמן (תקופה של עשרה חודשים בערך) שגדול ממני בשנה.

אנחנו לא מקיימים יחסי מין, מטעמי "מוכנות" אני קוראת לזה, שאני מרגישה עוד לא מוכנה וכאלה. זה בסדר גמור, אין לחץ, מהבחינה הזו הכל בסדר.

הגענו לסיטואציה באחת הפעמים שהוא היה בלי כלום (כלומר איבר מינו היה חשוף) ואני הייתי עם תחתונים. לא היינו עם אמצעי מניעה מאחר שאני הייתי עם תחתונים, והם לא ירדו ממני, אז לא חשתי בצורך.

הרגשתי את האיבר שלו בתוכי, אבל זו לחלוטין לא הייתי חדירה, רק חיכוך קטן. הוא לא גמר מזה, רק נהננו והפסקנו. אני פוחדת שנפלט לו קצת זרע תוך כדי החיכוך, ושואלת אם ישנה אפשרות שזה יכול להיות מסוכן, על אף שהייתי עם תחתונים עלי? יש אפשרות שזה הגיע איכשהו אלי, וזה יכול להיות מסוכן? מהבחינה של הריון? הרי לא היינו עם אמצעי מניעה, אבל פשוט לבשתי תחתונים, והחדירה בטח לא הייתה מלאה.

חשוב לציין שעוד לא עשיתי את זה בחיים, ועל כן קרום בתוליי אף פעם לא נקרע. ישנה אפשרות לסיכון אם זה מעל התחתונים? בטח אם הוא לא גמר בתוכי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

שלי ורדי
    27/03/2011

שלום לך,
    מהתיאור שלך נדמה לי שלא..תלוי ברטיבות התחתונים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר?

נועה
    28/03/2011

לא הבנתי את התשובה שלך. תוכלי לפרט יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר? - תגובה

שלי ורדי
    28/03/2011

אני לא בקיאה בעניינים האלה, כדאי שתפני לפורום אחר של רופאים. הכוונה שלי בתשובה שליף שאם תחתונייך לא התרטבו מספיק אז יש סיכוי קטן לחדירת הזרע אל תוך גופך. מהתיאור שלך נראה לי שאת יותר בחרדה, אני מייעצת לך לפנות למידע נוסף לגבי כניסה להיריון, ימי ביוץ, וכל כללי הזהירות. יש גם ספרים, כדאי לך מאד להתעניין, לקנות ספר טוב ולהשקיע בנושא זה, את בגיל שבקרוב תתנסי בחיי מין, ולא מספיק המידע המועט שמייעצים לך בפורומים השונים.

מקווה שעזרתי,
    כל טוב,
    שלי ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

תמר
    30/03/2011

את כותבת שני דברים הפוכים, מצד אחד - "הרגשתי את האיבר שלו בתוכי" ומצד שני - "זו לחלוטין לא היתה חדירה, רק חיכוך קטן". זה קצת קשה להבין ככה מה בדיוק קרה, ובכל אופן זה נשמע לי סיכוי אפסי להריון.

לדעתי הפורום המתאים לשאלות מסוג זה הוא פורום רפואי כמו:

http://www.beok.co.il/Forums/פורום_גניקולוגיה_נערות

http://www.beok.co.il/Forums/פורום_סקס_נוער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו