סוג של משבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג של משבר
    שיר
    27/03/2011

שלום , קוראים לי שיר אני בת 17 וכמה חודשים.
    פשוט רציתי להגיד לך שאני לפעמים מרגישה בודדה למרות שיש סביבי אנשים , או שאני רוצה לדבר סתם על משהו שקרה ולא כולם רוצים לשמוע , לפעמים אני מפחדת מציון , או מה יקרה לאחר שאני יסיים צבא או סתם פחד "שתוקף" אותי פתאום ואני לא יודעת מה לעשות - לפעמים אני מתביישת לגשת לאמא/אבא ולבקש מהם חיבוק , לרוב אני מדברת עם היועצת שזה עוזר לי מאוד .

הודה לך מאוד אם תעני לי מה לעשות

תודה

שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג של משבר

הוספת תגובה

• סוג של משבר - תגובה

שלי ורדי
    27/03/2011

שלום לך,
    אין לי הרבה מידע עלייך... את סובלת מהדברים שרוב האנשים, במיוחד בגילך סובלים -בדידות, צורך אולי בקרבה ואינטימיות שחסרות לך, חרדות לגבי מעשייך בעתיד. זה נורמאלי לחלוטין. העובדה שלא תמיד מרגישה קרובה להורייך, אפילו לחיבוק, גורם לי להבין את הבדידות שלך. את באמת לבד, עם הרגשות והפחדים מעתיד. את צריכה תמיכה, הקשבה והכוונה כדי להרגיש יותר חשובה ויותר חזקה. תמשיכ לדבר עם היועצת ואם אין לה הרבה זמן בשבילך, אז תבקשי טיפול, תגידי ליועצת שתבקש בשבילך מההורים שלך אם קשה לך לפנות אליהם ישירות.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו