מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסור לי...בילי03/04/2011
שלום רב...
יש לי בעיה שמציקה לי כבר המון זמן.אני בת 16, ולפני משהו כמו כמעט שנה הכרתי מישהו בן 18.
הייתה ביננו כימיה ומשיכה ובאמת הרגשתי שהוא משהו מיוחד,וכך גם הרגשתי ממנו
הוא היה ממש בעניין שלי, ואני גם יודעת שהוא ממש התלהב ממני,וכל הזמן אמר לי כמה אני מיוחדת.
אבל הייתה בעיה. הוא ערבי.
זאת אומרת, אם הוא לא אומר לך שהוא ערבי אין מצב שתדעי לבד.אני לא רוצה להיות גזענית,
אבל בוא נגיד שהוא באמת באמת לא ניראה ולהפך,הוא מקסים ויפה,ביישן וכל כך חמוד,גם מבטא אין.
יצאנו כמה פעמים אבל לא התנשקנו.האקס שלי, שמשחק בקבוצה נגדו כדורגל שמע על זה שאנחנו יוצאים וממש התעצבן...כמובן שהוא עוד אהב אותי וכל הזמן אמר לי שהוא ערבי ואני חייבת להפסיק. הפסקנו לצאת אני והוא,וקצת כאב לי שלא אמרתי לו למה.
בזמן האחרון חזרנו לדבר קצת, ואני מרגישה פספוס ענקי....הוא הבחור שלי.באמת כל כך מיוחד.
אני יהודייה,שומרת שבת, והוא ערבי. אבא שלי חזר בתשובה.הוא ממש בתוך זה.אני מכבדת את אבא שלי והוא הבן אדם הכי יקר לי בעולם!!! אמנם אני לא דתייה אבל שומרת שבת ומסורת ומאמינה מאוד.
מה עליי לעשות....??? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור לי... - תגובה
אייל קנדינוף04/04/2011היי בילי
נראה שנקלעת למצב ממש לא פשוט. לצערי הרב ביותר במערכות יחסים אנו נוטים לצרף את ההשפעות החברתיות והתרבותיות שבהן גדלנו וכשהמרחק הוא גדול נוצרות בעיות. זכרי שאת עוד צעירה ויכול להיות והחיים עוד לפניך. הייתי ממליץ לך לשמור את מערכת היחסים הזו על אש קטנה כדי לבדוק באמת ובתמים עד כמה היא רצינית ואמיתית לאורך זמן ולא לקפוץ למחויבות גדולה מידי מהר מידי. (זה נכון לכל מערכת יחסים)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)