מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהעידית לזרוביץ07/04/2011
כיצד ניתן לסייע לילדה בת 10 שנמצאת במצוקה חברתית עם דימוי עצמי נמוך למרות שנחשבת לתלמידה מצטיינת ונראית לא רע בכלל. בעבר טופלה במטלפת לאומוניות שמאוד לא אהבה אותה ומאז לא מוכנה לשמוע על עזרה מקצועית. קשה לי לראות מהצד את ילדתי סובלת בלי לעשות כלום. אשמח לייעוץ כיצד בכל זאת להצליח להביא אותה לרצות לטפל בעצמה טיפול מקצועי. תודה רבה. נ.ב: הודעה זאת נשלחה על ידי אך משום מה לא נקלטה בפורום כך שאם תקלט בעתיד עימכם הסליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
שלי ורדי07/04/2011שלום עידית,
אני עדיין חושבת שאם ההורים רוצים ועיקשים ומסבירים לילד שצריך עזרה רגשית, ישכנעו אותו. יכול להיות שהיה משהו לא טוב בקשר עם המטפלת או ילדתך מופנמת ולא נהנית מקשר בהכרח, אז קשה לה להרגיש בנוח. מצד שני,אם זה נכון וקשה לה בקשר, הבעיה תיפתר רק בעזרת קשר..!
דרך נוספת הינה שאתם ההורים תקבלו הדרכה ראשונית ולאחר מכן תצרפו את הבת או את שאר הילדים גם לטיפול משפחתי. רוב הבעיות, (וגם רוב הכוחות), אם נרצה ולא נרצה, שורשיהם באוירה ובקשרי משפחה, איך שנתפסים ע"י כל ילד וילד באופן שונה לעתים.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)