עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    עידית לזרוביץ
    07/04/2011

כיצד ניתן לסייע לילדה בת 10 שנמצאת במצוקה חברתית עם דימוי עצמי נמוך למרות שנחשבת לתלמידה מצטיינת ונראית לא רע בכלל. בעבר טופלה במטלפת לאומוניות שמאוד לא אהבה אותה ומאז לא מוכנה לשמוע על עזרה מקצועית. קשה לי לראות מהצד את ילדתי סובלת בלי לעשות כלום. אשמח לייעוץ כיצד בכל זאת להצליח להביא אותה לרצות לטפל בעצמה טיפול מקצועי. תודה רבה. נ.ב: הודעה זאת נשלחה על ידי אך משום מה לא נקלטה בפורום כך שאם תקלט בעתיד עימכם הסליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

שלי ורדי
    07/04/2011

שלום עידית,
    אני עדיין חושבת שאם ההורים רוצים ועיקשים ומסבירים לילד שצריך עזרה רגשית, ישכנעו אותו. יכול להיות שהיה משהו לא טוב בקשר עם המטפלת או ילדתך מופנמת ולא נהנית מקשר בהכרח, אז קשה לה להרגיש בנוח. מצד שני,אם זה נכון וקשה לה בקשר, הבעיה תיפתר רק בעזרת קשר..!
    דרך נוספת הינה שאתם ההורים תקבלו הדרכה ראשונית ולאחר מכן תצרפו את הבת או את שאר הילדים גם לטיפול משפחתי. רוב הבעיות, (וגם רוב הכוחות), אם נרצה ולא נרצה, שורשיהם באוירה ובקשרי משפחה, איך שנתפסים ע"י כל ילד וילד באופן שונה לעתים.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו