שעות מחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעות מחשב
    דנה
    10/04/2011

שלום
    קנינו לביתי בת 12.5 מחשב.המחשב מוקם בחדרה על אף שהתנגדנו לכך בהתחלה.זהו מחשב עבורה בלבד.הצבתי סיסמא במחשב לשליטה שלנו ההורים.
    היא יושבת בלי סןף בפייסבוק.אומרת חופש או יום שישי וישבה עד 3.30 בלילה.אתמול ביקשתי שתסיים היא לא רצתה,ב 23:00 כיבית את המחשב הי א לא מוכנה להגיע להסכם ,יושבת מעל 8 שעות ביום במחשב.מה עושים?האם היא התמכרה לפייסבוק?
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעות מחשב

הוספת תגובה

• שעות מחשב - תגובה

שלי ורדי
    10/04/2011

שלום לך,
    הבת שלכם מתלהבת כי זה חדש עבורה, כל הפרטיות כי המחשב אצלה בחדר. הכל טוב ויפה אך היא יושבת יותר מידי שעות.. תשביתו לה את המחשב פעם-פעמים כשהיא עוברת את המיכסה של השעות שאתם חושבים שזה נכון להיות ליד המחשב. תהיו חד משמעיים, בלי הרבה התלבטויות גם בלי הרבה הערות או ריבים סביב זה. כל זה כדי שלא תתרגל ואתם אלה שתקבעו מפה והלאה את הכללים של השימוש במחשב.

בהצלחה,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת ש...

שיר
    12/04/2011

היי, אני בת 16. בעבר ההורים שלי נתקלו באותה בעיה שאת מתארת; הייתי יושבת שעות במחשב והם היו מכבים לי אותו וככה היו נפתחים ריבים בלי סוף...
    אני חושבת שצריך לשים גבולות אבל לעשות את זה בדרך המתאימה.
    כשההורים אמרו לי שאם אני לא אפסיק לשבת כ"כ הרבה מול המחשב אז הם יכבו לי אותו, עשיתי דווקא ובימינו אפשר לעשות הכל, אני הייתי עושה את המחשב על המתנה והם היו חושבים שכיביתי, ואחר כך הייתי מוציאה מהמתנה ועוד כל מיני דברים כאלה.
    כשהתחלתי למצוא לעצמי תעסוקה כבר לא מצאתי כ"כ הרבה זמן לשבת במחשב ובגלל זה שעות הישיבה מול המחשב פחתו בצורה משמעותית.
    לדעתי תנסו למצוא לילדה תעסוקה, אם אתם רואים שהיא סתם מול המחשב תקראו לה נגיד לבוא לטיול או סתם לצאת איתכם לאנשהו, או שתשאלו אותה אם היא רוצה ללכת לחברה או משהו כזה. זאת גם הזמדנות לחזק את הקשר שלה איתכם. אם זה לא עוזר תקראו לה ותנסו להסביר לה את העמדה שלכם, למה אתם לא רוצים שהיא תהיה הרבה שעות במחשב (כי זה לא בריא, כי היא מבזבזת את כל הילדות שלה על זה וכו' וכו') ורק אם זה באמת לא עוזר אז תנקטו באמצעים יותר חזקים, כמו לכבות את המחשב או להוציא אותו מחדרה.
    מקווה שעזרתי ובהצלחה:)
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו