התבגרות קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התבגרות קשה
    בטי
    12/04/2011

בתי בת כמעט 12, ואנו חווים ריקושטים ממנה ללא הפסקה זה מתחיל בבקשות אין סופיות,
    ובשפתה חפירות להשגת המטרה הנכספת, יציאה עם חברות , בגדים מותגים......וכו'
    ועד שהיא לא מקבלת את מבוקשה היא לא חודלת עד מצב שאני מתחילה להרגיש תעוקה בחזה.
    ו מאידך כל דבר צריך לבקש ממנה קרוב ל30 פעם עד שזוכים ממנה להתייחסות, לימודים בתחנונים צריך לבקש ממנה להקדיש להם זמן, אך אצלה אף פעם אין שיעורים וכוחות ההסבר שלה כה אינטנסיבים עד שהיא מאמינה לעצמה "בשקרים לבנים"
    אהבתה הגדולה- פייסבוק ורביצה בלתי פוסקת מול המסך אני מכבה ולאחר מספר דקות תשומת ליבי מוסחת והיא שוב מול המרקע , ובקיצור אני מרגישה יותר כמו שוטרת ולא כמו הורה , מעייף מתסכל ובייחוד מעכיר אווירה, לעזרתכם המהירה אודה,
    בטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התבגרות קשה

הוספת תגובה

• התבגרות קשה

לילך
    13/04/2011

אני אמא לילדה בת 13 וחחה בדיוק את אותם דברים...אני עצובה ומנסה לחשוב מה עושים? איך מתמודדים עם התפרצויות כעס של הילדה ....
    אשמח לעזרה דחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגרות עם כאבי לב

תיקווה מנשה
    20/04/2011

גם לי שי ילדה בת 14 עםהתפרצויות זעם ומבחני יכולת וגבולות קשה איתה וקשה לסרב לה אבל הכי קשה כשאני מסרבת לה מתחילה מלחמת התשה מצידה ושום הסבר היגיוני לא מתקבל על ידה מה עושים???????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התבגרות קשה - תגובה

אייל קנדינוף
    15/04/2011

היי בטי
    את מתארת מצב שבו בתך מודעת לחולשות שלך ביחס אליך. עד שלא תשכילי להעמיד לה את הקווים האדומים אחת ולתמיד, התנהגות זו תמשיך ואף תחמיר.
    יהיה נכון לפנות לייעוץ /אימון להורים בהקדם האפשרי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התבגרות קשה - תגובה

שלי ורדי
    29/04/2011

שלום בטי,
    את אומרת שאת מרגישה כמו שוטרת, אך לצערי את לא מצליחה, הלוואי שהיית מצליחה, כי הבת של צריכה קצת משמעת, גבולות, פחות התפנקות ותענוגות, התחשבות יותר גדולה באחרים. אני דוקא חושבת שהרבה זמן לא פעלת כשוטרת ולא דרשת מספק או בצורה עקבית וחד משמעית ללא לבטים ומסרים כפולים,,, וכך התוצאה. אלא אם יש מישהו אחר כמו בעלך ש"מקלקל" אותה ונותן לה חינוך מתירני ופינוק שכזה...אולי הדרך היא לבקש ממנה לתקופה מסוימת רק דבר אחד לשנות, להעיר לה רק סצפיפית ולא כוללנית כדי לקרב אותה ולא להרחיק אותה מידי, צריכה להיות מידה של קשר טוב ותומך במקביל עם דרישה כדי שתוכל להקשיב להערות ולהשתנות למענך ולמען אביה.

בהצלחה,

שלי ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו