מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התבגרות קשהבטי12/04/2011
בתי בת כמעט 12, ואנו חווים ריקושטים ממנה ללא הפסקה זה מתחיל בבקשות אין סופיות,
ובשפתה חפירות להשגת המטרה הנכספת, יציאה עם חברות , בגדים מותגים......וכו'
ועד שהיא לא מקבלת את מבוקשה היא לא חודלת עד מצב שאני מתחילה להרגיש תעוקה בחזה.
ו מאידך כל דבר צריך לבקש ממנה קרוב ל30 פעם עד שזוכים ממנה להתייחסות, לימודים בתחנונים צריך לבקש ממנה להקדיש להם זמן, אך אצלה אף פעם אין שיעורים וכוחות ההסבר שלה כה אינטנסיבים עד שהיא מאמינה לעצמה "בשקרים לבנים"
אהבתה הגדולה- פייסבוק ורביצה בלתי פוסקת מול המסך אני מכבה ולאחר מספר דקות תשומת ליבי מוסחת והיא שוב מול המרקע , ובקיצור אני מרגישה יותר כמו שוטרת ולא כמו הורה , מעייף מתסכל ובייחוד מעכיר אווירה, לעזרתכם המהירה אודה,
בטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התבגרות קשה
לילך13/04/2011אני אמא לילדה בת 13 וחחה בדיוק את אותם דברים...אני עצובה ומנסה לחשוב מה עושים? איך מתמודדים עם התפרצויות כעס של הילדה ....
אשמח לעזרה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגרות עם כאבי לב
תיקווה מנשה20/04/2011גם לי שי ילדה בת 14 עםהתפרצויות זעם ומבחני יכולת וגבולות קשה איתה וקשה לסרב לה אבל הכי קשה כשאני מסרבת לה מתחילה מלחמת התשה מצידה ושום הסבר היגיוני לא מתקבל על ידה מה עושים???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבגרות קשה - תגובה
אייל קנדינוף15/04/2011היי בטי
את מתארת מצב שבו בתך מודעת לחולשות שלך ביחס אליך. עד שלא תשכילי להעמיד לה את הקווים האדומים אחת ולתמיד, התנהגות זו תמשיך ואף תחמיר.
יהיה נכון לפנות לייעוץ /אימון להורים בהקדם האפשרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבגרות קשה - תגובה
שלי ורדי29/04/2011שלום בטי,
את אומרת שאת מרגישה כמו שוטרת, אך לצערי את לא מצליחה, הלוואי שהיית מצליחה, כי הבת של צריכה קצת משמעת, גבולות, פחות התפנקות ותענוגות, התחשבות יותר גדולה באחרים. אני דוקא חושבת שהרבה זמן לא פעלת כשוטרת ולא דרשת מספק או בצורה עקבית וחד משמעית ללא לבטים ומסרים כפולים,,, וכך התוצאה. אלא אם יש מישהו אחר כמו בעלך ש"מקלקל" אותה ונותן לה חינוך מתירני ופינוק שכזה...אולי הדרך היא לבקש ממנה לתקופה מסוימת רק דבר אחד לשנות, להעיר לה רק סצפיפית ולא כוללנית כדי לקרב אותה ולא להרחיק אותה מידי, צריכה להיות מידה של קשר טוב ותומך במקביל עם דרישה כדי שתוכל להקשיב להערות ולהשתנות למענך ולמען אביה.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)