מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?גילי.26/12/2007
שלום
לאחרונה גילתי גילוי מסעיר על אחי: יש לו בן זוג תקופה די ארוכה!!!!!!
נתקפתי הלם,כעס,גועל,בחילה וכ' וכו'..
כיצד להתייחס אליו???
האם זה ניתן לשינוי??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש. היקרה
ענת זפרני30/12/2007תראי, הומוסכסואליות היא תכונה מולדת.
אין לא היה ולא יהיה דרך "לתקן"- כי שום דבר לא "מקולקל"
היום מדברים על הומואים כעל העדפה אחרת
לא כעל סטייה ולא כעל שום בעיה אחרת.
הבעיה היא דווקא אצל אנשים שקשה להם - ואז הם "נגעלים"
ובגלל שאת כנראה מאוד אוהבת את אחיך - קשה לך עם השונות.
בואי נעשה רגע חושבים:
לאחיך יש חבר
הם ביחד תקופה ארוכה
טוב להם והם אוהבים
יש להם קשר נפלא שגורם להם להרגיש טוב עם עצמם
וקל להם יותר במצב זה
בואי נעזור להם - בואי נהיה פחות שיפוטיים ויותר שמחים בשביל האחר - אח שלך תמיד יהיה אח שלך גם אם יהיו לו מלא בני או בנות זוג
תושיטי יד לשלום
ותרוויחי אח
תכנסי לדחייה
ותפסידו - שניכם אחד את השני
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ...
גילי.30/12/2007
אילו היית מגלה למשל שבנך הוא כזה ,האם גם אז היית מתיחחסת לכך בטבעיות ,בקלות כאילו זה הדבר הכי נורמלי שיש,איך אפשר לקרוא לזה העדפה?????
אני לא שואלת אותך את זה בציניות או כדי לפגוע חלילה ,אלא בשיא הכנות.
זה שזה נהיה במודה,אופנתי ומקובל בחברה המודרנית והזוועתית שלנו-זה עדיין לא אומר שזה נורמלי,חשבת על זה??
אני לא חושבת שהביעה היא בי,במקרה זה ,עם כל הכבוד.
אני באמת מצפה לתגובה כנה ורוצה לדעת מה דעתך האישית,ולא מה מקובל היום-זה כבר ידוע לצערי.
מבחינתי,זו מכה שאני לא יודעת איך אתאושש ממנה,אם בכלל.
אני יודעת שתחשבי שאני סגורה ,קיצונית או לא מעורה אבל זה ממש לא נכון.
אשמח אם תגיבי לפנייתי פעם נוספת וסליחה על התוקפנות-אני כותבת מהלב..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדפות אחרות
חני03/01/2008רק למי שיש קרוב שזאת ''העדפה'' שלו מבין את הבושה וכל מה שאת מה מרגישה. גם אני במצבך ומרגישה עם זה לא טוב .מרגישה גם שונה מאחרים שאצלהם אין ''העדפות'' אחרות בתוך המשפחה.
לי לקח זמן בכלל לדבר על זה וגם לא עם כל אחד. כי זה נושא מביך שהרבה לועגים ..מאחורי הגב כמובן.
אני מבינה אותך מאד , אבל באמת לא כדאי לאבד קרובים עם העדפות שונות כי לפעמים גם להם זה קשה והם צריכה את התמיכה המשפחתית . רק למי שיש מקרה כזה במשפחה יכול להבין. אחרים מנסים לנחם שזה טיבעי ונורמלי אבל בטח לא היה רוצים להיות במקומך או במקומי למשל...
קשה אבל אין לנו ברירה . זה מה יש כמו שאומרים וצריך להתמודד.אולי אם תביני שהרבה מרגישות כמוך זה יקל עליך "צרת רבים" כמו שאומרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)