שאלת פינוק-רכב חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת פינוק-רכב חדש
    mayira
    26/04/2011

ביתי הגדולה(18)עומדת לסיים תיכון, היא תלמידה מצטיינת, ילדה טובה שמתנדבת ועושה ממש כל מה שמבקשים ממנה,היא תלך לשירות לאומי,ואני מעוניינת לצ'פר אותה על כל מה שהיא עושה,אני שוקלת להביא לה רכב לכבוד הרשיון שהיא הוציאה מכסף שהיא עבדה לממן,ואני שוקלת לרכוש לה רכב מליסינג פרטי, קיבלתי המלצה לרכוש דרך חברת אלבר, הלכתי וראיתי דגמים והכול,ואז חברה אמרה לי אולי לא לקנות לה רכב חדש אלא רכב משומש והתחלתי לחשוב, מה דעתכם? היא בת ממש טובה ואני חושבת שמגיע לה,האם זה פינוק יתר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת פינוק-רכב חדש

הוספת תגובה

• שאלת פינוק-רכב חדש - תגובה

שלי ורדי
    29/04/2011

שלום מאיה,
    הכל תלוי בתמונה הכוללת של החיים שלכם, קודם כל גורם ראשון זה הכספי,האם יש לכם הרבה כסף וזה לא הוצאה כבדה עליכם, האם בכלל אתם יכולים כמשפחה לממן לה את ההוצאות השוטפות, שנית, הגורם של הערכים: האם חשוב לך לתת מסרים של צניעות לבת שלך או זה עניין פחות משמעותי עבורך, שתדעי לך שהרבה חברים שלה יקנאו בה...
    זה נשמע פינוק יתר במיוחד נשמע לא רגיל אם אתם משפחה לא עמידה במיוחד ופתאום הבת תקבל מתנה יקרה ויוצאת דופן כזו. לפי דבריך הבת ממש בוגרת וחרוצה כך שאינה מפונקת מדי, אך תחשבי שוב האם זה מה שישמח אותה במיוחד, והאם מכונית משומשת תעשה עבורה הבדל? עכשיו אם התחלת עם הבת הגדולה, שתדעי שגם הקטנים יותר יצפו למתנה דומה...
    בעצם במחשבה שנייה,לא משנה מה תקני, העיקר שיש לך בת מוצלחת ובעלת אופי טוב וחרוץ ואת אוהבת אותה מאד ואני שתמצאי דרכים שונות בכל פעם להראות לה את אהבתך והערכתך

כל טוב ובהצלחה בשירות הלאומי,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו