מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוסי"ת נערהאור03/05/2011
שמעתי שיש תפקיד הנקרא עוסי"ת נערה שהיא עובדת עם נוער ומלווה את המשפחה,רציתי לדעת יותר על תפקידה של עוסי"ת נערה,מה היא בדיוק עושה ומה המשמעות שלה בתהליכים בהם היא לוקחת חלק? באיזה תהליכים היא בכלל לוקחת חלק?
זה מאד חשוב לי! ודחוף לי!
תודה גדולה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוסי"ת נערה - תגובה
שלי ורדי04/05/2011שלום לך,
מדובר בפסיכותרפיה, בעובדות סוציאליות שהוכשרו לעבוד עם נערים/ות, ממש טיפול.מיועד למתבגרים בדרך כלל לאחר גיל 13,הנמצאים בסיכון ובאים מרקע משפחתי וסביבתי בעייתי ותפקודם החברתי והלימודי לא תקין. בכל אגף רווחה יש עובודת סוציאליות מסוג זה.
בברכה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתפלאו לשמוע שהרווחה לטובת הילדה
N,HFVI24/05/2011כי הילדה מספרת על מצוקה שלה.
שהילדה לא מסוגלת להיות בבית כי אמא שלה חולה.
לכן כרגע הרווחה רק לטובת הילדה והולכת לפי הלב שלה .
זה מה שהיא אומרת .נותת לזמן לעשות את שלו.
ורק אז תזמן אותנו לשיחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתפלאו לשמוע שהרווחה לטובת הילדה - תגובה
שלי ורדי25/05/2011לשניכן יש מצוקות, המצב כל כך מורכב ויש כל כך הרבה סימני שאלה על מה גורם לה להרגיש כך, שקשה מהמקום שלי להבין את תרכובת הסיבות והנסיבות שמביאים אותה למצב של מצוקה ולהתנהגלות כזו להעדיף את בית החבר שלה.
אני מאחלת לך שתתחזקי, שתהיי בריאה קודם כל. בסופו של דבר הילדים חוזרים להורים שלהם, הדבר הנכון לאשפר לה ולתת את ברכת הדרך לטיפול שהרווחה מציעה.
כל טוב,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)