מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 17גילה04/05/2011
בני בן ה-17 לומד ב-4 שנים האחרונות בבי"ס מקצועי מחוץ לעיר, נוסע בהסעות בכל בוקר וחוזר בצהריים הבייתה. עקב כך הוא ניתק קשר עם החברים שהיו לו משנים עברו ולא היה מוכן לחדש קשר כיוון שלא לומד איתם באותו המקום. מאז אינו יוצא מהבית לשום מקום עם חברים לא נפגש לא טלפונים אפילו אינו מכיר את הדרך למרכז של העיר שלנו.
מסתגר בחדרו עם המחשב מדבר באי.סי.קיו עם חברים מחו"ל,(משחק מסויים שרכש בעצמו) אנו עוקבים מאוד אחר פעילות המחשב שלו. הוא ממש לבד חוזר מהלימודים ששם לא רכש חברים קרובים שיכולים להתראות איתו אחה"צ. מאוד עצבני ולא מוכן שיפריעו לו שהוא בחדרו.
לפעמים הוא 2 אנשים, פעם צוחק מתבדח מתעניין וכו', ופעם כלום מתנהג כאילו לא שייך למשפחה כלל.
אציין כי הוא עבר לבי"ס אחר, בגלל התנהגות ג' יש לו לקות למידה ואובחן כקשב וריכוז.
אנחנו מאוד עדינים איתו, הוא ילד מאוד חזק מבחינה פיזית וגם מילולית. שומרים על להבה נמוכה, כיוון שיש עוד 3 ילדים בבית (14,9,4) ואיננו מוכנים שיספגו אלימות מילולית בבית.
ניסיתי בשנה שעברה להזמין חברים שלו מהעבר ליום ההולדת שלו, וכמה מהם לא יכלו להגיע מסיבות שונות, הוא מאוד נפגע ומאז אינו מוכן ליצור קשר עם אף אחד.
לעומת זאת, בתנו בת ה- 14 מאוד יוצאת ומבלה ילדה חייכנית מלאת חיים מאוד שותפה להכל במשפחה. הם לא מדברים הרבה זמן אין ביניהם כלום, כל הזמן רק יורדים אחד על השני ממש כמו שנאה.
ניסינו הכל, אולי יש משהו אחר שאפשר לעשות
תודה, ההורים המודאגים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 17 - תגובה
אייל קנדינוף05/05/2011שלום גילה
נראה שבנך מגלה קושי ביצירת קשרים חברתיים שלא דרך המחשב. יכול להיות שגם התמכר למחשב ויש לתת הדעת על כך. בנוסף, ומדאיג לא פחות, כל הבית מתנהל על ביצים כדי שהוא לא יתרגז. נראה שאתם פוחדים ממנו!!!
כך שיש פה 2 קשיים: הראשון הקושי שלו לצאת מהבועה אותה בנה, והשני, הקושי שלכם להבין את מצבו ולתת את המענה הנדרש כדי לעזור לו.
המלצתי הכנה היא ליצור קשר עם מטפל משפחתי כדי לרכוש את הכלים הנדרשים שיוציאו אותו ממצב זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17
גילה08/05/2011ניסינו בעבר לטפל בעניין כיוון שהכל התחיל לפני מס' שנים, הוא לא משתף פעולה וגם אני מידי פעם מקיימת איתו שיחות נפש
אנחנו לא פוחדים ממנו, פשוט מאוד מבינים את הקשיים שלו, לדעתנו הוא בדכאון ובגלל זה "הפתיל שלו קצר" אנחנו מאוד מודעים למצבו ונכנסים אליו לחדר לא מתעלמים ממנו לדקה לא לוחצים אך לא מתעלמים.
מכינים לו ארוחות שהוא אוהב ומנסים לדובב אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17 - תגובה
אייל קנדינוף10/05/2011היי גילה
דיכאון מאופיין בתסמינים אחרים.
נראה שלבנך יש בעיה אבל היא אחרת. יש לפנות לייעוץ בהקדם כדי להסיט את מצב העניינים לטובת כולכם. ברוב המקרים שבהם אני מטפל הקושי נמצא בהתנהלות של ההורים מול הילדים ולא להפך. אז גם אם הוא לא רוצה טיפול אפשר לעשות הרבה!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)

